​Bestil transferbus

Når du rejser på vores to ruter Amsterdam-Newcastle eller København-Oslo, kan du booke billet til vores transferbus mellem terminal og centrum.

Transferbus til og fra terminalen
  • Få styr på det praktiske, inden du skal rejse
  • Slip for at bekymre dig om, hvordan I kommer til og fra terminalen
  • Læn jer tilbage, og nyd turen

Har du købt rejsen over telefonen? Tryk på "Bestil transferbus", og klik herefter på "Har du glemt dit kodeord?" under "Eksisterende bruger", og følg vejledningen for at oprette en kode til din booking, så du kan se og ændre den online.

Transferbus i København

DFDS transferbus

Der kører transferbus fra Nørreport St. til terminalen ved Dampfærgevej ved afgang og retur igen ved ankomst. Bussen kører kun i forbindelse med skibene til og fra Norge og betjener to stoppesteder: Nørreport St. og DFDS Terminalen. Turen tager ca. 10 minutter. Stoppestedet finder du på Øster Voldgade 2C (se kortet nedenunder).


Bemærk venligst: Det vil ikke være muligt at købe billet i bussen. Rejsebevis gælder som billet til bussen, såfremt det fremgår, at der er tilkøbt transferbus.

Pris: DKK 20,- pr. person pr vej (Børn 0-3 år kører gratis). Det er muligt at købe billet om bord på skibet. Det er dog ikke muligt at købe billetter til gæster med elektrisk kørestol om ​bord, da bussen skal bestilles på forhånd.

Vær desuden opmærksom på, at der ved skibets ankomst til København kan forekomme ventetid ved transferbusserne frem til sidste bus kl. 10.30.

Rejse med barnevogn
Vi gør opmærksom på, at der et begrænset antal pladser til barnevogne pr. bus. Barnevognene vil blive pakket i et bagagerum under køreturen. I højsæson (sommer, skoleferier mv.) er der mange som medbringer barnevogne/klapvogne, dette kan desværre medføre, at der nogen gange ikke er plads til dem. Dette beklager vi.

Tidstabel: mandag-søndag
​Fra DFDS Terminalen ​Løbende mellem kl. 10:00 - 10:30

Fra Nørreport
(Øster Voldgade 2C)

​Kl. 14:45
Kl. 15:15 - for gæster med elektrisk kørestol*
Kl. 15:45

*Afgangen kl. 15.15 er en normal afgang, men det er denne afgang, man skal bruge, hvis man har elektrisk kørestol med. Kørsel for elektriske kørestole skal forbookes.

Se tider og kort (pdf)

Transferbus i Amsterdam og Newcastle

DFDS-terminalen til Newcastle centrum

Benyt dig af vores transferbus fra DFDS-terminalen og ind til Newcastle centrum. Bussen holder lige ved terminalen og kører kort tid efter skibets ankomst.

Newcastle centrum til DFDS-terminalen

Benyt dig af vores transferbus fra Newcastle centrum til DFDS-terminalen. Bussen kører mellem kl. 14.45 og 15.45.

DFDS-terminalen til Amsterdam centrum

Benyt dig af vores transferbus fra DFDS-terminalen og ind til Amsterdam centrum. Bussen holder lige ved terminalen og kører kort tid efter skibets ankomst.

Amsterdam centrum til DFDS-terminalen

Benyt dig af vores transferbus fra Amsterdam centrum til DFDS-terminalen. Bussen kører fra Amsterdam Central Station (bus stop G) mellem kl. 15 og kl. 16 hver dag.