​Restaurant Marco polo

I Marco Polo møder det nordiske køkken det internationale køkken, og du kan smage skønne retter tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Vinkortet er alsidigt, og du finder endda sjældne vine, du ikke normalt ser på et vinkort – vores dygtige tjenere hjælper dig naturligvis gerne med at finde lige den vin, der passer perfekt til din middag.

 

OBS: D. 1. maj 2018 skifter Marco Polo navn, når vi byder velkommen i vores nye restaurant Sjø. Sjø er en hyldest til Skandinavien, og du kan allerede nu bestille dit bord til åbningsdagen eller en aften herefter. Læs mere om SJØ 

 


Har du købt rejsen over telefonen? Tryk på "Bestil mad", og klik herefter på "Har du glemt dit kodeord?" under "Eksisterende bruger", og følg vejledningen for at oprette en kode til din booking, så du kan se og ændre den online.   

Priser 2018

Vælg mellem flere forskellige forretter, vegetarretter, mellemretter, hovedretter og desserter alt efter hvor mange retter der ønskes.

3-retters menu​ (frem til 30/3 2018) ​400,-
​4-retters menu ​450,-
​Børn (0-11 år) ​Halv pris


Menukort
Tastingmenu, Pearl Seaways
Tastingmenu, Crown Seaways

Information

Åbningstid: 17:45 - 23.30

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Velklædt

Placering: Dæk 8

Vegetarer: Flere vegetarretter på menukortet

Børn: Børn (0-11 år) spiser til halv pris


Se dig rundt i Marco Polo

Brug pilene til at bevæge dig rundt i restauranten. Vi gør opmærksom på, at restauranten ser forskellig ud på de to skibe. Dette er fra Crown Seaways. Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Marco Polo: Pearl Seaways og Crown Seaways