​Restaurant Explorers Steakhouse

For dig som vil nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg. Kødet af høj kvalitet serveres med tilbehør, der fremhæver kødets fineste egenskaber. Til børnene er der en speciel 'piratmenu'. Restauranten har en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde en fantastisk steak, grillet efter dine ønsker.


Har du købt rejsen over telefonen? Tryk på "Bestil mad", og klik herefter på "Har du glemt dit kodeord?" under "Eksisterende bruger", og følg vejledningen for at oprette en kode til din booking, så du kan se og ændre den online.   

Priser

Vælg mellem flere forskellige forretter, hovedretter og desserter alt efter hvor mange retter der ønskes.

​​2 retter* ​​DKK 299
3 retter* DKK 379
​Piratmenu (0-11 år), 2 retter + sodavand ​DKK 99,-

*Priserne er ved bestilling inden afrejse. Tillægspriser kan forekomme på skibet.

Aktuelt menukort
Menukort - drikkevarer
Piratmenu (0-11 år)

Information

Åbningstid: 18:00-23:30

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Afslappet pænt

Placering: Dæk 8 

Vegetarer: Spørg tjeneren efter en vegetarret fra restauranten Marco Polo.

Børn: Til børnene er der 'piratmenu'. Når der er mange børn i restauranten, vil der være en lille buffet i stedet for. Forbehold for ændringer. 


Thomas Rode fortæller om Pata​ Negra Iberico Bellota

I Explorers Steakhouse har du mulighed for at smage den fritgående spanske agerngris Pata Negra Iberico Bellota. Kødet er af "Bellota"-kvalitet, hvilket betyder, at grisene i de sidste 4 mdr. af deres liv udelukkende spiser agern og græs samt det, de finder, når de roder i jorden.​​

 

​​Hver gris har et areal, der svarer til mere end 2 fodboldbaner natur til sin rådighed, hvilket bevirker, at grisene skal bevæge sig utrolig meget i deres jagt på føde. Da grisene er fritgående i hele deres levetid og selv finder og udvælger det meste af den føde, de indtager, har de et meget højt indhold af gavnlige næringsstoffer. Prøv denne udskæring af sortfodsgris, hvis du elsker et rigtig godt stykke kød.

Årets bøf kåret på Oslobåden

Explorers Steakhouse dannede rammerne, da Årets Bøf, også kaldet "The beef", blev kåret i slutningen af 2016. Vinderen, som løb med æren, blev en relativ ukendt udskæring - nyretappen, også kaldet Butcher's steak. Det er noget af det mest møre og velsmagende kød, og det kan du smage om bord på Oslobåden.



Se dig rundt i Explorers Steakhouse

Brug pilene til at bevæge dig rundt i restauranten. Vi gør opmærksom på at restauranten ser forskellig ud på de to skibe. Dette er fra Crown Seaways. Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Explorers Steakhouse: Pearl Seaways & Crown Seaways.