Quick Book

​Bilferie I BALTIKUM

Kør om bord på færgen, parker bilen, og lad ferien starte. Når du sejler med færgen fra Kiel i Tyskland til Klaipeda i Litauen, kan du slappe af og nyde sejlturen, inden du ankommer udhvilet til Klaipeda i Litauen - klar til at køre ud og opleve Baltikum.

Den nemmeste vej til Baltikum, når bilen er med
  • Afslapning og samvær. Sejl om aftenen, og ankom næste dag
  • Rigtig gode priser på mad og drikke om bord og i Litauen
  • Spar både benzin og kilometer

 


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Det Kuriske Næs - LitauenOplev Klaipeda

I Klaipeda indbyder den charmerende gamle bydel til en gåtur. To af de smukkeste destinationer i Litauen venter i umiddelbar nærhed: badebyen Palanga, som er hjemsted for det største ravmuseum i verden, såvel som Curonian Spit - Det Kuriske Næs, som bør være obligatorisk for enhver rejse til Baltikum på grund af de høje klitter.

Fra Klaipeda kommer du nemt til Litauens hovedstad, Vilnius, eller Riga, som er Letlands hovedstad. Her vil du opleve en yndig hansestad og Art Nouveau arkitektur. Går turen videre til Estland, kan du lade dig fortrylle af charmen ved den middelalderlige by i Tallinn.  

Vigtig info: De litauiske myndigheder kræver at få fremvist den originale registreringsattest (ikke en kopi), før et motorkøretøj kan komme ind i Litauen. Uden den originale registreringsattest kan adgang til Litauen nægtes. Ligeledes kræver myndighederne at se et forsikringsdokument (det originale grønne kort)

Læs mere om Litauen

Slap af i baren på vej til LitauenOM bord

Færgerne på ruten Kiel-Kleipeda  har to restauranter, en buffetrestaurant og en a la carte restaurant. I buffetrestauranten får du middagsbuffet med varme retter. Det er også her morgenmaden serveres. I a la carte restauranten vælger du ud fra menukortet med de attraktive priser. 

Kahytter

Begge færger har forskellige kahytter. På Seaways Class er der 2- og 4-køjes kahytter med eget bad og toilet. Vælg mellem indvendig kahyt eller kahyt havudsigt.

Du kan også vælge en mere luksuriøs kahyt på rejsen. Commodore Class kahytter har havudsigt, tv og dobbeltseng. Når du rejser på Commodore Class er morgenbuffeten inkluderet i rejsens pris. 


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​