Quick Book

​MOTORCYKELFERIE I BALTIKUM

Kør om bord på færgen, parker mortorcyklen, og lad ferien starte. Når du sejler med færgen fra Karlshamn i Sverige til Klaipeda i Litauen, kan du slappe af og nyde livet, inden I ankommer udhvilet til Klaipeda i Litauen - klar til at køre ud og opleve Baltikum.

Den mest nemmeste vej til Baltikum når motorcyklen er med
  • Afslapning og samvær. Sejl om aftenen, og ankom næste morgen
  • Rigtig gode priser på mad og drikke om bord og i Litauen
  • Spar både benzin og kilometer

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

På motorcykel kan du nå vidt omkring i Litauen - f.eks. til Palangas flotte strand

Fakta om Litauen

Litauen er det sydligste af de tre baltiske lande – og det største og folkerigeste. Litauen var den første af de besatte sovjetrepublikker, der rev sig løs fra Sovjetunionen og genindførte sin suverænitet ved uafhængighedserklæringen d. 11. marts 1990.

Landskabet er fladt med få lave bakker i vest og højlandet i øst. Højeste punkt er Aukštasis på 294 meter. Litauen har 758 floder, mere end 2.800 søer og 99 km kyst langs Østersøen, som især bruges til rekreation og naturbeskyttelse. Godt 30 % af landet er dækket af skov.

Læs mere om Litauen

Færgen til Kleipeda

Kahytter på færgen

Du kan vælge mellem flere kahytstyper om bord på færgen.

Commodorekahytterne er de bedste kahytter om bord, her får du god hotelstandard og komfort. Det er skibets største og mest luksuriøse kahytter.

Seaways Class er et prisvenligt alternativ. Kahytterne er med gode køjer og privat badeværelse. Ønsker du den billigste rejseform, kan du tilbringe natten i en hvilestol.

Læs mere om kahytterne og andet, du kan finde om bord på færgen mellem Karlshamn og Klaipeda herunder:

Færgen til Litauen


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​