Quick Book

​Sejl til litauen og BALTIKUM

Kør om bord på færgen, parker bilen, og lad ferien starte. Når du sejler med færgen fra Karlshamn i Sverige til Klaipeda i Litauen, kan du slappe af og nyde livet, inden I ankommer udhvilet til Klaipeda i Litauen – klar til at køre ud og opleve Baltikum.

Den nemmeste vej til Baltikum, når bilen er med
  • Afslapning og samvær
  • Sejl om aftenen og ankom næste morgen
  • Rigtig gode priser på mad og drikke om bord og i Litauen

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Færgen fra Karlshamn til Kleipedafra karlshamn til klAipeda

Der er kun små 200 kilometer fra København til Karlshamn i Sverige, hvor færgen til Litauen afgår fra.

Du sejler hele aftenen og natten, og sover i en komfortabel kahyt om bord. Færgen har to restauranter, en buffetrestaurant og en a la carte restaurant. I buffetrestauranten serveres middagsbuffet med varme retter med kød og fisk. Det er også her, du spiser morgenmad. I a la carte restauranten vælger du ud fra menukortet, der har meget attraktive priser. Vi anbefaler a la carte restauranten, som tager imod bordbestilling om bord på skibet.

Vigtig info: De litauiske myndigheder kræver at få fremvist den originale registreringsattest (ikke en kopi), før et motorkøretøj kan komme ind i Litauen. Uden den originale registreringsattest kan adgang til Litauen nægtes. Ligeledes kræver myndighederne at se et forsikringsdokument (det originale grønne kort)

Det kuriske Næs - LitauenLitauen

Litauen er det af de tre baltiske lande, der er tættest på Danmark. Arkitekturen en er blanding af  gotisk-, barok- og renæssancestil  og det føles som en herlig tidsrejse at opleve alle de forskellige bygninger og stilarter. Landet er fuld af store hvide slotte, som fører tankerne til de smukkeste byer i Europa. Naturen er som i et eventyr med store grønne områder og hvide kirketårne og kupler, der stikker op her og der. Elsker du kultur, er du kommet til rette sted, for Litauen sprudler af kultur, både hvad gælder historie, arkitektur og ikke mindst musik.

Ved kysten kildrer det hvide sand mellem tæerne, og kurbadene lokker med spa og massage. Her kan du rigtig forkæle dig selv.

Læs mere om Litauen


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​