Færge til Litauen

Kør om bord på færgen, parker bilen, og lad ferien starte. Når du sejler med færgen fra Karlshamn i Sverige til Klaipeda i Litauen, kan du slappe af og nyde livet, inden du ankommer udhvilet til Klaipeda – klar til at køre ud og opleve Baltikum.

Fordele ved at tage færgen til Litauen med DFDS
  • Den nemmeste vej til Litauen, når bilen er med
  • En aften med afslapning, underholdning og samvær om bord
  • Attraktive priser på mad og drikke om bord – og i Litauen
  • Sejl om aftenen, og ankom næste morgen

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Færgen fra Karlshamn til Kleipedafra karlshamn til klAipeda

Der er kun små 200 kilometer fra København til Karlshamn i Sverige, hvor færgen til Litauen afgår fra. Karlshamn ligger i Blekinge på Sveriges østkyst, og tager du afsted i god tid, kan du med fordel opleve Karlshamn til fods – her finder du et hyggeligt bymiljø, smukke træhuse, museer, gallerier, natur og gode bademuligheder.

Du sejler hele aftenen og natten og sover i en komfortabel kahyt om bord. Færgen har to restauranter: en buffetrestaurant og en a la carte restaurant. I buffetrestauranten serveres middagsbuffet med varme retter med kød og fisk. Det er også her, du spiser morgenmad. I a la carte restauranten vælger du ud fra menukortet, der har meget attraktive priser. Vi anbefaler a la carte restauranten, som tager imod bordbestilling om bord på skibet.

Klaipeda ligger i den nordvestlige del af Litauen, tre timers kørsel fra Vilnius. Det er Litauens eneste havn og et vigtigt knudepunkt for handel og turisme. Blandt Klaipedas mest populære attraktioner er den gamle bydel og akvariet Lithauanian Sea Museum. Mange danskere forundres over skulpturen Den Lille Havfrue, som meget passende er placeret ved Dane River – dog uden nogen forbindelse til den danske skulptur.

Vær opmærksom på, at de litauiske myndigheder kræver at få fremvist den originale registreringsattest (ikke en kopi), før et motorkøretøj kan komme ind i Litauen. Uden den originale registreringsattest kan adgang til Litauen nægtes. Ligeledes kræver myndighederne at se et forsikringsdokument (det originale grønne kort).

Det kuriske Næs - LitauenLitauen

Litauen er det af de tre baltiske lande, der er tættest på Danmark. Arkitekturen en er blanding af gotisk-, barok- og renæssancestil, og det føles som en herlig tidsrejse at opleve alle de forskellige bygninger og stilarter. Landet er fuld af store hvide slotte, som fører tankerne til de smukkeste byer i Europa.

Naturen er som i et eventyr med store grønne områder og hvide kirketårne og kupler, der stikker op her og der. Ved kysten kildrer det hvide sand mellem tæerne, og kurbadene lokker med spa og massage. Her kan du rigtig forkæle dig selv. Elsker du kultur, er du kommet til rette sted, for Litauen sprudler af kultur, både hvad gælder historie, arkitektur og ikke mindst musik.

Læs mere om Litauen som destination

Sejlplan og priser

Indtast dine rejsetidspunkter øverst på siden for at se vores sejlplan og priser. Vi tilbyder både billige delekahytter til prisbevidste rejsende og dyrere personlige kahytter i forskellige prisklasser. Prisen for en færgebillet varierer afhængigt af den valgte rejsedag.

DFDS er den eneste færgeoperatør, der sejler mellem Karlshamn og Klaipeda. Vi sejler til og fra Klaipeda dagligt med en sejltid fra Karlshamn på 14 timer og en sejltid fra Klaipeda på 12 timer. Bestil din færgebillet og find vores sejlplan her på siden, eller kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til din rejse.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​