Sejl fra sverige til Estland

Vores baltiske sejlrute fra Kapellskär til Paldiski forbinder Sverige og Estland. Overfarten tager ca. 10 timer, og med bilen om bord, starter din rejse allerede, når færgen lægger fra land. Kapellskär havn finder du 90 km. nord for Stockholm, mens Paldiski er placeret en lille times kørsel fra den estiske hovedstad Tallin. Herfra kan du nemt køre videre ud på eventyr i de baltiske lande. 

Vi sejler dig nemt og bekvemt over Østersøen:
  • Den hurtigste færgerute mellem Sverige og Estland
  • Sejler i begge retninger 7 dage om ugen
  • Prisen inkluderer medbragt bil og ubegrænset bagage
  • Attraktive priser på mad og drikke om bord – og i Estland

Bemærk venligst at det på denne rute ikke er muligt at rejse til fods uden køretøj. 

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Tallin i EstlandFra Sverige til Estland

Estland byder på rå kystlinje, smukke øer og farvestrålende byer. Estland har et rigt kulturliv, og landets fascinerende historie kommer til udtryk både i middelalderlige bygninger, museer, og dekorative bymure og tårne. Estlands hovedstad, Tallin, ligger kun en lille times kørsel fra Paldiski havn, hvor færgen ligger til. Grænsen til Letland finder du under 4 timers kørsel fra havnen, så der er rig mulighed for at udforske andre østeuropæiske lande på din rejse. Hvis du i stedet rejser fra Estland til Sverige, så er Kapellskär også den perfekte indgang til Norge, Tyskland og Danmark. Havnen ligger kun 90 km. fra den svenske hovedstad Stockholm, der består af 14 charmerende øer, hvilket gør byen til en af de smukkeste hovedstæder i verden.

Vær opmærksom på, at de myndighederne i Estland kræver at få fremvist den originale registreringsattest (ikke en kopi), før et motorkøretøj kan komme ind i Estland. Uden den originale registreringsattest kan adgang til Estlandægtes. Ligeledes kræver myndighederne at se et forsikringsdokument (det originale grønne kort).

Shopping om bordFaciliteter om bord

På din overfart kan du nyde et måltid i buffetrestauranten, der serverer et bredt udvalg af kolde og varme retter både morgen og aften. Om bord kan du desuden besøge færgens bar, shop, legeområdet til børn, eller dækområdet, hvor du kan nyde den friske havluft, mens du sejler. Om bord finder du desuden en-suite og Commodore kahytter, hvis du ønsker ekstra plads og komfort. Foretrækker du i stedet blot at sidde i vores hvilestole under overfarten, er det naturligvis muligt i vores afdæmpede lounge-område om bord.

Sejlplan og priser

Indtast dine rejsetidspunkter øverst på siden for at se vores sejlplan og priser. Vi tilbyder både billige delekahytter til prisbevidste rejsende og dyrere personlige kahytter i forskellige prisklasser. Prisen for en færgebillet varierer afhængigt af den valgte rejsedag.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​