​Sejl to timer til Sydengland

Tag med en af DFDS' ruter, der forbinder Frankrig og England. Dagligt har begge ruter flere afgange i begge retninger med en overfartstid på ca. to timer. De mange afgange giver frihed og fleksibilitet, når du skal til England fra Frankrig.

Den nemmeste og billigste vej over den engelske kanal, når bilen skal med
  • Overfartstid på 1½ og 2 timer
  • Mulighed for upgrade til Sea View Lounge på ruten mellem Dover og Dunkirk
  • Gode spisesteder om bord - kombinér overfarten med en hyggelig spisepause

    Der er kun 37 km og ca. 35 minutter i bil mellem Dunkirk og Calais. Der er derfor mulighed for at køre videre til Calais i tilfælde af eksempelvis udsolgte afgange på ruten mellem Dunkirk og Dover.

Bemærk: det er ikke muligt som gående passager at benytte sig af disse ruter. Man skal medbringe køretøj.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Loungen på færgen til Sydengland

opgrader din rejse

Når du sejler på ruten mellem Dover og Dunkirk, har du mulighed for at forkæle dig selv med adgang til den eksklusive Sea View Lounge. For £8 per person per vej kan du nyde varme og kolde drikke, et udvalg af aviser og se TV. Derudover er der gratis adgang til WIFI, så du kan surfe på nettet eller måske arbejde.

Uanset hvad vil du nyde din tur ekstra meget med adgang til loungen og alle dens goder.

Ønsker du at få adgang til loungen, kan du tilkøbe det under bookingen.

Restaurant om bord på færgen

Hvile- og spisepause på færgen

På skibene, der sejler mellem Dover og Calais, kan du benytte dig af nogle af vores liggesæder i et af vores stille loungeområder. Her kan du hvile, sove, læse eller bare slappe af i ro og mag, mens du venter på at komme i havn.

Bliver du sulten undervejs, har vi både en restaurant og café, hvor du kan få stillet sulten og tørsten. I restauranten er der store panoramavinduer, der sørger for en fantastisk havudsigt, mens du sidder og nyder maden. Restauranten har altid åbent, så du kan få noget at spise og drikke uanset tidspunktet for din overfart.

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​