​Med motorcykel fra Amsterdam til Newcastle

Tag med færgen og få sjælen med. Når du sejler med færgen fra England til Holland, kan du slappe af og nyde tiden sammen, inden I ankommer til England, og er klar til at køre ud og opleve den fantatiske natur på de små veje.

Den mest direkte vej til Nordengland og Skotland når motorcyklen er med
  • Sejl om aftenen og ankom næste formiddag
  • Spar både benzin og kilometer 
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


TAG EN OVERNATNING PÅ HAVET

Vælg den kahyt, der passer bedst til dig og dine rejseledsagere. Du kan vælge mellem alt fra den enkle og komfortable standard (med eller uden havudsigt) til luksuskahytter med separat lounge. Alle kahytter har naturligvis eget baderum (toilet, brus og håndklæder) og nyredte senge med bløde puder.

LUKSUS PÅ REJSEN

Ønsker du det bedste færgen kan præsentere, skal du bestille Commodore de Luxe, hvor du får den lækre Commodore morgenbuffet med i prisen. De store luksuriøse kahytter har dobbeltseng, tv og havudsigt.
Kahytterne på ruten Amsterdam-Newcastle er meget lig kahytterne på København-Oslo ruten.

FRIHED PÅ DE SKOTSKE LANDEVEJE

Sving motorcyklen ud fra færgen og sæt kursen mod oplevelser. Det smukke Lake District i det nordvestlige England ligger ikke langt fra Newcastle, ligesom den skotske grænse kun er 1½ times kørsel væk.
Der er mange gode campingpladser i både England og Skotland, men vil du gerne slippe for at pakke motorcyklen for tungt, så er B&B prisvenlig måde at overnatte på. Når du bor på B&B, kommer du også nærmere briterne, som er utrolig hjælpsomme og gerne giver dig gode råd til din videre færd.

VIND, VEJR OG VENSTREKØRSEL

I hele Storbritannien er der venstrekørsel, men det vænner du dig hurtigt til. Kør i roligt tempo og nyd de smukke landskaber variere, mange af de små veje er godt krogede, men det er her du får set det rigtige England og Skotland.
Husk at vejret på de britiske øer er meget omskifteligt, så det er vigtigt at have den rette vind- og regntætte motorcykelbeklædning på.

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​