​Sejl fra Amsterdam til Newcastle

Der er ingen færgeruter fra Danmark til England mere. Men kigger du lidt længere mod syd, så sejler DFDS fra Amsterdam til Newcastle i Nordengland. Færgerne sejler hver dag, og du får en overnatning om bord på vej til England. 

Den mest direkte vej til Nordengland og Skotland, når bilen skal med
  • Sejl om aftenen og ankom næste formiddag
  • Ferien starter i det øjeblik, I kører om bord 
  • Campingvognen giver jer frihed på ferien

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Campingvognen gratis med

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi mener det helt bogstaveligt! Du kan tage campingvognen med på ruten Amsterdam-Newcastle på følgende dage: 
I kan tage campingvognen gratis med på ruten Amsterdam-Newcastle:         
Søndage, mandage, tirsdage i perioden 1/10 2017 - 1/4 2018.


Bemærk: For at få campingvognen gratis med på ovennævnte dage, skal bestilling ske senest en måned før afrejse! Dog er der et begrænset antal gratis campingvogne pr. afgang. Øvrige dage koster transport af campingvogn enkelt rejse fra 220,- pr. meter.

Smukke gamle huse langs havnen i Northumberland. Foto: One North East.

Oplev england med campingvogn

Tag bilen og campingvognen med på båden til England, og rejs rundt i landet på egen hånd. Opdag Englands fantastiske natur og spændende historie. Er I til storslået natur og masser af frisk luft, så byder England på et væld af naturskønne områder og store nationalparker.

Lake district

The Lake District i Cumberland er et inspirerende naturskønt område med en lang række afslappende og forfriskende oplevelser. De betagende bjerge, 16 glimtende søer og uovertrufne landskaber er en fryd for øjet og åbner uanede muligheder. Du kan f.eks. prøve de bedste vandre- og klatreruter, England kan tilbyde, for alle landets fem bjergtoppe over 900 m ligger her. Vil du hellere gå i romernes fodspor? Så følg den imponerende og nyligt åbne sti langs forsvarsværket Hadrians Wall, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

The Invercoe Caravan & Camping nær Glencoe. Foto: Scottish Viewpoint

Camping i skotland

Ved ankomsten til Newcastle er I allerede godt på vej til Skotland. Der er kun 1½ til 2 timers kørsel til den skotske grænse. Kør eventuelt langs Hadrians Wall og få lidt engelsk historie med på vejen.

Benyt jer af at I er mobile og kør på rundtur i det smukke skotske land. Der er campingpladser overalt i Skotland, så tøv ikke med at opleve Ben Nevis ved Fort William, og kør langs de kendte søer Loch Linnhe, Loch Lochy og Loch Lomond til Inverness.

Fra udkant og øer til hovedstad

Campingferien giver jer også mulighed for at opleve fjerne områder som Thurso, hvor der er færgefart til Orkneyøerne eller kør vestpå og oplev Isle of Skye, hvor I kan vælge mellem en lille håndfuld campingpladser. I og omkring hovedstaden.

I Edinburgh er der gode muligheder for camping, så slå bare et smut forbi Princess Street og Edinburgh Castle. Uanset om I medbringer campingvogn eller telt, får I en fantastisk frihed til at opleve hele Skotland, når ferien tager udgangspunkt i denne frie ferieform.

   

DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​