​Tag færgen fra Amsterdam til Newcastle

Start ferien allerede, når I kører om bord til en verden af afslapning og forkælelse. I kan roligt glæde jer til ferien, når I tager søvejen frem for motorvejen. Lad trygt roret hvile i kaptajnens hænder, så når I udhvilede frem og sparer både benzin og kilometer.

Den mest direkte vej til Nordengland og Skotland når bilen skal med
  • Sejl om aftenen og ankom næste formiddag
  • Ferien starter fra det øjeblik, I kører om bord 
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Holy Island i Northumberland - foto One North East

Oplev naturskønne england

Tag bilen med på båden til England, og rejs rundt i landet på egen hånd. Opdag England og dens fantastiske natur og spændende historie. Vi kan anbefale, at I overnatter på et eller flere Bed & Breakfast steder, et af de mange små hoteller eller måske et klassisk badehotel ved kysten.

På rejsen til England finder I eventyr for hele familien; nationalparker, Hogwarts fra Harry Potter og middelalderslotte er blot nogle af de fantastiske ting, England byder på.

King Seaways på vej til Newcastle

Maritim oplevelse

Tag med færgen og få sjælen med. Når du sejler med færgen mellem England og Holland, kan du slappe af og nyde tiden sammen med familien, inden I ankommer til England eller Holland. På vores skibe Princess Seaways og King Seaways får I en rigtig god start på ferien. Nyd en god middag i en af skibets gode restauranter, tag en dans i natklubben eller en stille drink i den hyggelige bar. I kan også se en af de nye film i biografen eller prøve lykken i skibets kasino.

kahytsoversigt

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​