FORDI HVER EN FERIEDAG TÆLLER

På ferien ønsker man at skabe gode oplevelser hver dag, og vælger I at tage søvejen Norge, bliver jeres rejsetid til ferietid om bord! Børnene kan boltre sig i poolen og lege med i sjove aktiviteter, mens de voksne besøger skibets tax free-shop. Til aften kan hele familien nyde en hyggelig middag sammen, og når trætheden melder sig, ligger jeres kahyt lige rundt om hjørnet med Norge i sigte!

Bestil i dag, mens der fortsat er ledige kahytter og plads til bilen om bord! Bestiller du tidligt, får du desuden adgang til de laveste priser og du kan rejse, når du vil.


Tag søvejen til Norge
  • En skøn pause fra køreturen
  • Gør rejsetid til kvalitetstid fyldt med herlige oplevelser
  • Den bedste start og afslutning på ferien

Bemærk: Ved afrejse i perioden d. 21. juni - 11. august 2019 er morgenbuffeten inkluderet i prisen, uanset hvilken kahytstype du rejser i.
Børn (0 – 11 år) spiser gratis morgenbuffet i 2019 ved køb af morgenbuffet hjemmefra og ifølge med betalende voksen. Max. 2 børn pr. voksen.

*Vores priser er dynamiske, og prisen på din rejse kan derfor variere. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Sejl til Norge - en god tradition

FERIEFØLELSE PÅ OSLOBÅDEN

Hvorfor sidde i en bil, når du er på sommerferie? Tag i stedet søvejen til smukke Norge med fantastiske naturoplevelser. Sejl fra København til Oslo og retur, og få den bedste start på ferien med oplevelser for hele familien. Fra det øjeblik du kører om bord på Oslobåden, gør vi alt for, at du vil få en så behagelig, indholdsrig og afslappende rejse som muligt. Sæt din bagage i kahytten og nyd udsigten fra dækket. Med vinden i håret, kan du virkeligt mærke, hvordan roen spreder sig i hele kroppen. Om bord sørger vi for lækre omgivelser, masser af underholdning og gode middage til søs – så vi kan sikre, at sommerens rejsetid bliver ferietid. Efter en skøn aften og nat på skibet, ankommer du udhvilet til Oslo næste formiddag, klar til din videre rejse.

Faciliteter om bord

STORBY & FANTASTISKE NATUROPLEVER

Norges hovedstad kaldes også for ”The capital of culture and nature”, og byen ligger langt inde i den smukke Oslofjord. Oslo er en storby med mange spændende seværdigheder og masser af historie, som er perfekt at opleve i sommerhalvåret. Oslobåden ligger til centralt i Oslo, og herfra er der blot et stenkast til flere af byens mest populære attraktioner.

SOMMERFERIE I NORGE

Billedet af sneklædte bjergtoppe afspejler sig i de klare fjorde, som fylder tusindvis af kilometer af Norges kystlinje, og dyrelivet lever frit i den uberørte natur. Dette enestående land tilbyder en masse – små fiskerbyer hvor tiden står stille, livlige købstæder, travle havne og moderne storbyer. Norge er et gammelt majestætisk land som for tusinder af år siden blev udskåret af gletschere. Norge med udsigt til fantastiske naturoplevelser. Oplev de spektakulære fjorde, snoede bjergveje og kystbyerne ved Nordsøen i Norge. De grønne fjelde og det krystalklare vand er med til at gøre jeres ferie uforglemmelig.

Standard eller luksus? Læs om kahytterne.

En af færgens mest luksuriøse kahytter - Owners Suite
Sov godt hele vejen til Norge

Når du sejler til Norge, sparer du en overnatning undervejs. Du kommer udhvilet frem og er klar til at køre videre mod målet for din rejse. Uanset hvilken slags kahyt du vælger, er du sikker på at få din egen køje i en kahyt med eget badeværelse. Sengen er redt og friske håndklæder ligger klar til dig. (Foto: Premiumkahyt)

Er du til luksus eller standard?

Commodore Class er kahytter med god hotelstandard. Disse kahytter har havudsigt, dobbeltseng og privat badeværelse. Delikat Commodore morgenbuffet er med i prisen. Skal det være endnu mere luksuriøst, skal du bestille Commodore de Luxe, Balcony eller Owners Suite - store luksuskahytter med adgang til Commodore Loungens fristende udvalg af kaffe, kage, drikkevarer og snacks.

Standardkahytter er kahytter med køjesenge og eget badeværelse. Der kan bo fra en til seks personer i kahytten. Vælg mellem med og uden havudsigt.

Kahytsoversigt

Middag med havudsigt. Læs om restauranterne.

Buffet i 7 Seas restaurant

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige middage til søs. Skibet er en lille oase på havet og her finder du hele 5 restauranter at vælge i mellem, så du nemt kan finde noget for din smag. I Explorers steakhouse får du sydende, møre bøffer, og i 7 Seas Buffetrestaurant kan i dykke ned i et stort udvalg af friske lækkerier. Men pas på – der er stor sandsynlighed for, at maven bliver mæt før øjnene. Er du mere til det italienske køkken, kan du besøge Little Italy, der serverer pizza og pasta retter, der smager helt som i det idylliske Napoli. Vil du hellere sætte smag på havet og de skandinaviske kyster, vi sejler forbi, så skal du i Restaurant Sjø. Her kan du nyde en 4-, 5- eller 7-retters gourmet menu, hvor kærligheden til skandinaviske råvarer er gennemgående i alt, du får serveret.

Spring køen over - bestil bord hjemmefra

Du kan med fordel sikre dit bord i skibets restauranter hjemmefra – dog undtaget Little Italy og til morgenbuffet i 7 Seas. Bestil bord og din mad senest kl. 16 dagen før afrejse. Udenfor højsæsonen kan du tilmed sikre dig et af de eftertragtede vinduesborde med havudsigt i 7 Seas Buffetrestaurant.

oversigt over restauranter

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​