​Tag bilen med for 0,- til Sommer norge

Sejl til smukke sommer Norge med fantastiske naturoplevelser. Sejl fra København til Oslo og retur og få den bedste start på ferien på Oslobåden med oplevelser for hele familen. Kør bilen om bord om eftermiddagen, så er I fremme i Oslo næste formiddag. På denne måde kommer I allesammen veludhvilede og friske frem, så I er klar til at nyde ferien med masser af energi. Vi sørger for gode middage og sjov børneunderholdning, så sejlturen bliver ligeså mindeværdig som selve sommerferien.

Ferien starter når du kører om bord
  • Tag bilen med for 0,- på turen til og fra Norge
  • Slip for den lange køretur gennem Sverige
  • Spar fra 500,- i højsæsonen

    Kampagne: Tilbud lige nu - tag bilen med på sommerferie for 0,-. Bestil inden 1. marts 2018
    I perioden 1. maj - 31. august kan du tage med bilen gratis (alm. bil, høj bil, motorhome, minibus. Bemærk at dette gælder de 500 første som bestiller, og kun nye bestillinger. Tilbuddet gælder kun for transportrejse med bil på denne side (ikke MiniCruise og rejser med hotel).

    Fra-prisen er priseksempel for 4 personer i for en bil enkelt vej, men klikker du på "Bestil nu" kan du også finde priser for flere/ færre personer, enkelt vej eller tur/retur.

Oslo-København

​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.

Ansigtsmaling på OslobådenBørneunderholdning

Jack the Pirate og hans piratvenner underholder børnene med skattejagt, lege og konkurrencer. Og i skibets natklub er der 'Jack the Pirate race' for hele familien. I Kidz Club kan børnene gå på skattejagt, tegne og være med i sjove lege og konkurrencer. De mindste børn har eget legeområde, og de lidt større plejer at glæde sig til et dyp i poolen i Bubble Zone. Så husk badetøjet.

Maritim oplevelse

Kør bilen om bord på en af vores færger, og lad skiferien starte på den bedste måde. Vores færger har skønne restauranter, der slukker tørsten og stiller sulten både morgen og aften.

Der er også masser af aktiviteter for børnene, så de også kan nyde sejlturen ekstra meget. Jack the Pirate glæder sig allerede til at møde dem alle! 

Sommerferie i Norge

Billedet af sneklædte bjergtoppe afspejler sig i de klare fjorde, som fylder tusindvis af kilometer af Norges kystlinie, og dyrelivet lever frit i den uberørte natur. Dette enestående land tilbyder en masse – små fiskerbyer hvor tiden står stille, livlige købstæder, travle havne og moderne storbyer. Norge er et gammelt majestætisk land som for tusinder af år siden blev udskåret af gletschere.

Norge med udsigt til fantastiske naturoplevelser
Oplev de spektakulære fjorde, snoede bjergveje og kystbyerne ved Nordsøen i Norge. De grønne fjelde og det krystalklare vand er med til at gøre jeres ferie uforglemmelig.

Fra Nordnorge til Sydnorge

Oplev Norges vidunderlige landskab med fjorde og fjelde. Fra Nordnorge som er kendt for midnatssol, vildmarkssafari og aurora.
Fjord Norge med sine lettilgængelige fjorde med områder der lokker med aktiviteter som vandring, glaciervandring og fiskeri.
Midt Norge er kendt som Trøndelag, dette er en plads, der er fyldt af historie, og på visse steder mærker man, hvordan man bliver bragt tilbage til en anden tid. Sydnorge, Oslo der er Norges hovedstad, med alt i fra seværdigheder som Vigelandsparken, Operahuset, Akershus og Vikingskibshuset.

 


DFDS er Europas og Verdens førende Færgeoperatør 2017​​


Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2017 & the Wolrd´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​