LÆNGE LEVE TRADITIONER!

Nyd sommerferien med DFDS – som altid. 

Hvad er det ved traditioner, som gør, at vi bliver ved og ved? Er det trygheden i at vide, at nogle ting aldrig ændrer sig? Er det glæden ved gentagelsen? Eller oplevelsen af at være en del af noget større? Én ting er sikkert. Traditioner har en evne til at samle os. Som familie, som venner, som mennesker. Derfor hylder vi traditionerne hos DFDS.

Hvis jeres tradition er at nyde sommerferien i Norge, har vi et godt tilbud: Start jeres tradition på Oslobåden!

Ferien starter når du kører om bord
  • Tag bilen med på rejsen til og fra Norge
  • Slip for den lange køretur gennem Sverige
  • Stor morgenbuffet inkl. i sommerferien

    Fra-prisen er priseksempel for 4 personer i samme kahyt enkelt vej, men klikker du på "Bestil nu" kan du også finde priser for flere/ færre personer, enkelt vej eller tur/retur. Tillæg for bil er fra 600,- pr. vej.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Sejl til Norge - en god tradition

Sejl fra København til Oslo

Sejl til smukke sommer Norge med fantastiske naturoplevelser. Sejl fra København til Oslo og retur og få den bedste start på ferien på Oslobåden med oplevelser for hele familen. Kør bilen om bord om eftermiddagen, så er I fremme i Oslo næste formiddag. På denne måde kommer I allesammen veludhvilede og friske frem, så I er klar til at nyde ferien med masser af energi. Vi sørger for gode middage i lækre omgivelser, så sejlturen bliver ligeså mindeværdig som selve sommerferien.

Sommerferie i Norge

Billedet af sneklædte bjergtoppe afspejler sig i de klare fjorde, som fylder tusindvis af kilometer af Norges kystlinie, og dyrelivet lever frit i den uberørte natur. Dette enestående land tilbyder en masse – små fiskerbyer hvor tiden står stille, livlige købstæder, travle havne og moderne storbyer. Norge er et gammelt majestætisk land som for tusinder af år siden blev udskåret af gletschere.

Norge med udsigt til fantastiske naturoplevelser
Oplev de spektakulære fjorde, snoede bjergveje og kystbyerne ved Nordsøen i Norge. De grønne fjelde og det krystalklare vand er med til at gøre jeres ferie uforglemmelig.

Standard eller luksus? Læs om kahytterne.

En af færgens mest luksuriøse kahytter - Owners Suite
Sov godt hele vejen til Norge

Når du sejler til Norge, sparer du en overnatning undervejs. Du kommer udhvilet frem og er klar til at køre videre mod målet for din rejse. Uanset hvilken slags kahyt du vælger, er du sikker på at få din egen køje i en kahyt med eget badeværelse. Sengen er redt og friske håndklæder ligger klar til dig. (Foto: Premiumkahyt)

Er du til luksus eller standard?

Commodore Class er kahytter med god hotelstandard. Disse kahytter har havudsigt, dobbeltseng og privat badeværelse. Delikat Commodore morgenbuffet er med i prisen. Skal det være endnu mere luksuriøst, skal du bestille Commodore de Luxe, Balcony eller Owners Suite - store luksuskahytter med adgang til Commodore Loungens fristende udvalg af kaffe, kage, drikkevarer og snacks.

Standardkahytter er kahytter med køjesenge og eget badeværelse. Der kan bo fra en til seks personer i kahytten. Vælg mellem med og uden havudsigt.

Kahytsoversigt

Middag med havudsigt. Læs om restauranterne.

Buffet i 7 Seas restaurantKulinariske fristelser

Skibet er en hel lille oase på havet, og der er ikke langt til nærmeste restaurant. I Explorers Steakhouse får du sydende, møre bøffer og i 7 Seas Buffetrestaurant er der stor chance for at maven bliver mæt før øjnene.

Du kan også vælge et let måltid med havudsigt i vinbaren eller sætte tænderne i en italiensk pizza i restaurant Little Italy.

Nyd din morgenkaffe sammen med den smukke indsejling i Oslofjorden. Du lægger en god bund med den store morgenbuffet i 7 Seas Buffet Restaurant.

Middage med havudsigt

Du kan med fordel sikre bord hjemmefra i alle restauranter undtagen Little Italy og til morgenmaden. Det gør du ved at bestille mad på forhånd - dog senest kl. 16 dagen før afrejse. Udenfor højsæsonen kan du tilmed sikre dig et vinduesbord med havudsigt i 7 Seas Buffetrestaurant. 

oversigt over restauranter

 


DFDS er Europas Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017​​​​​​