​Sejl med færgen på motorcykelferie

Når du sejler med færgen til Norge, slapper du af og nyder tiden sammen med dine rejsefæller. Parker din motorcykel om bord og lad dig transportere de næste 600 kilometer. Næste formiddag kommer du til Norge, og er klar til at køre lange stræk gennem smuk og barsk natur. Norge er et enestående sted at opleve naturen på to hjul.

Den smukkeste vej til Norge, når motorcyklen er med
  • Sejl om aftenen, og ankom næste formiddag
  • Spar benzin og kilometer 
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


 

Parker motorcyklen og nyd soldækketParkÉr motorcyklen, og slap af

Når motorcyklen står trygt på bildækket, og du har inspiceret kahytten, er det tid til at nyde turen til Norge.

Der er gode muligheder for en forfriskning på soldækket eller i en af skibets barer. Og når sulten melder sig, bliver du dejlig mæt i Explorers Steakhouse der serverer sydende, møre steaks. Om bord finder du også italiensk restaurant, buffet restaurant og vinbar med delikatesser. 

Er der plads til ekstra proviantering i motorcykeltaskerne, så smut forbi den tax free Sea Shop, der tit har gode tilbud på drikkevarer og chokolade.

Sov godt om bord

Hvordan ønsker du at sove om bord? Du kan få både standard og luksus kahyt. Fælles for kahytterne er at du får en nyredt seng, friske håndklæder og privat badeværelse. Seaways Class fås som indvendig kahyt eller kahyt med havudsigt, mens Commodore Class er store luksuskahytter med dobbeltseng, tv og havudsigt. Commodore Class morgenbuffet er med i prisen.

Commodore de Luxe, Balcony og Owners Suite er cremen af cremen på Oslobåden. Disse kahytter har tilmed adgang til Commodore de Luxe Lounge med kaffe, kage, drikkevarer og snacks.  

kahytsoversigt

Geirangerfjorden. Foto: Innovation NorwayMotorcykelferie i Norge

Motorcykelkørsel i Norge er helt specielt. Lange strækninger med utrolige udsigter, og landskaber med stor variation.
Der er mange gode motorcykelruter i Norge. Blandt klassikerne i det sydlige Norge er Lindenes Fyr. Det er Norges sydligste punkt, hvor landskabet består af klipper, sten og kløfter. Vejnettet er fænomenalt og en ”must drive” rute for motorcyklister.
Nordsøvejen til Egersund er også populær. Her kører man helt ude langs kysten gennem små hyggelige fiskerbyer. Tag færgen fra Stavanger til Prædikestolen, og gå turen til den gigantiske klippe 604 meter over Lysefjord.

gennem hårnålesvingene på motorcykel 

Ingen tur til Norge uden kørsel i hårnålesving. Læg vægten fra side til side i de 27 hårnålesving ved Lyseboten og fortsæt turen ad den idylliske og smukke Suleskarvegen. Noget længere mod nord ca. 100 km syd for Trondheim, ligger den berømte vejstrækning, Trollstigen. Trollstigen er et imponerende skue og en udfordrende rute. Hårnålesving for hårnålesving kører du højere og højere op, mens flotte vandfald og udsigtspunkter kappes om din opmærksomhed.

Læs mere om Norge på Visit Norway's hjemmeside


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​