Rejsebetingelser

Her finder du vores rejsebetingelser, som kan downloades herunder. Før du gennemfører din booking, skal du og dem, du rejser sammen med, læse og sætte jer ind i disse rejsebetingelser.      

Bemærk: Skærpede krav til legitimation af rejsende til Norge. Vi anbefaler på det kraftigste alle rejsende – dette gælder også børn under 16 år – at medbringe gyldigt pas og forbeholder os ret til at afvise rejsende uden pas.

Rejsebetingelser - klik og læs/print (PDF format) 


Rejsebetingelserne gælder for alle reservationer og bookinger, som er foretaget af en passager (’du’) gennem DFDS (”os”). Rejsebetingelserne gælder også, hvis du har reserveret eller booket via et rejsebureau eller en rejseagent (”samarbejdspartnere”). Rejsebetingelserne gælder for al transport af passagerer og deres bagage udført af os eller vores leverandører.

INFORMATION: Rejsebetingelserne indeholder vigtige bestemmelser om afbestilling, vores ansvarsbegrænsninger og vores forventninger til passagernes adfærd etc. Vi vil især gøre dig opmærksom på, at vi har begrænset vores ansvar i forbindelse med aflysninger. DFDS vil derudover indhente og gemme personlige oplysninger til de formål, der fremgår af vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Det er derfor vigtigt, at du har læst og forstået indholdet af både Rejsebetingelserne og vores Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

 

For at downloade skal du have Adobe Acrobat installeret på din computer. Hvis du ikke har adgang til programmet, kan du let downloade det via dette link:

Få Acrobat Reader her


 

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger (privacy policy)

Læs mere om persondatapolitik

 


Passagerreklamation / Passenger complaints

Herunder kan du finde vejleding til hvad du skal gøre, og hvem du skal kontakte, hvis der opstår et problem under din ferie, under din rejse på et af vores skibe eller i forbindelse med andre ydelser, som du har købt igennem DFDS.

 

Passagerreklamation - vejledning (.pdf)