Om bord på Oslobåden

Oslobåden er ikke blot en færge – den er så meget mere! Oslobåden er et flydende hotel, hvor hele familien kan nyde en middag i de skønne restauranter, en god nats søvn i kahytten og sjov ved skibets pool – ja, Oslobåden er fyldt med lækre faciliteter for både store og små! Herunder har vi samlet en oversigt, så du kan læse mere om, hvad du kan opleve om bord.

 
 
 
 
 
 
 
 
skønne dage ombord

MINICRUISE PÅ OSLOBÅDEN

Med Oslobåden kan du nyde et hyggeligt MiniCruise til Oslo. Her kan du se frem til et par skønne dage fyldt med samvær, afslapning og forkælelse til søs – og så er der naturligvis tid til at udforske alle Oslobådens faciliteter, mens du sejler.

Et MiniCruise inkluderer to nætter på Oslobåden og næste syv timer i den norske hovedstad. I sejler afsted fra København kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag.

Efter en god dag i Oslo, sejler I tilbage mod København, hvor I ankommer næste formiddag ca. kl. 9.45.
Læs mere om MiniCruise

Oslobåden i Oslofjorden

TAG BILEN MED OM BORD

Vidste du, at du sagtens kan tage din bil med på Oslobåden?

Om du skal til de norske fjelde på ski eller svenske skærgårde i sommerferien, så bliver transporttid gjort til ferietid, hvis du sejler. På Oslobåden er der masser af underholdning for både børn og voksne, og når trætheden melder sig, står kahytten klar til en god nats søvn.

Så drop den lange køretur, spar benzin og kilometer, og kom udhvilet frem til dit videre eventyr med Oslobåden.

Læs mere om ferierejser