Faciliteter på Oslobåden

Herunder kan du læse meget mere om de forskellige faciliteter om bord på Oslobåden. En tur med Oslobåden er mere end bare en sejltur. Nyd skønne middage i restauranterne, shop tax free i Sea Shop, sov dejligt i kahytterne, eller tag en lille svømmetur i Bubble Zone – mulighederne er mange.

Kahytter

Alle kahytter om bord på Oslobåden er af høj standard og tilbyder en god nats søvn i forskellige prisklasser, og du har altid eget bad og toilet i kahytten. Hvis du er til det mere luksuriøse, har vi Commodore kahytter i forskellige størrelser og prisklasser. Vores De Luxe kahytter samt Owners Suites giver adgang til Commodore De Luxe loungen.

Restauranter og barer

Oslobåden har et stort udvalg af restauranter og caféer ombord. I 7 Seas serveres den store middagsbuffet og Explorers Steakhouse tilbyder lækre steaks.

I SJØ kan du hylde Skandinavien med en 4, 5 eller 7-retters menu af lokale råvarer, og i Espresso House kan du altid få en god kop kaffe.

Blue Riband er vores restaurant til selskaber. Om morgenen serveres der morgenbuffet i 7 Seas.

Tax Free Shop

Her finder du masser af de klassiske mærker samt de seneste nyheder inden for dufte, kosmetik, mærkevaretøj, accessories, smykker, legetøj, slik og chokolade. Her finder du gaver til alle aldre og helt sikkert også en gave til dig selv. Sea Shop er åben efter afsejling, hele aftenen og igen om morgenen inden ankomst, så du har masser af tid til at shoppe.

For Børn

Oslobåden sørger for masser af sjov, der skaber de optimale rammer for børn. I Piratklubben er der masser af sjove aktiviteter. I Bubble Zone er der poolområde og legeområde. Om aftenen er der skattejagt og hestevæddeløb med fine præmier, og senere på aftenen starter aftenklubben med masser af sjov, hygge og konkurrencer.

Soldæk

På dækket kan du nyde den dejlige eftermiddagssol og den blå himmel, mens skibet sejler ud mod åbent hav. I godt vejr er udendørsbarerne åbne og det rette sted at starte rejsen. Slap af, og drøm dig væk, mens havbrisen blæser stille over dækket, og solen skinner over det åbne hav. Vink farvel til havnen, mens du sipper en farverig drink eller en kold øl. Baren er åben så længe, vejret er til det.

Commodore Lounge

Alle gæster som rejser i Commodore de Luxe, Commodore Balcony eller Owners Suite har adgang til den eksklusive Commodore lounge kun for de gæster, der har adgang via deres boardingkort. Her kan du koble af i et roligt miljø, nyde en god kop kaffe, læse avisen eller tjekke mails.

Bubble Zone

Bubble Zone er stedet for hele familien. Her er både plads til sjov og afslapning. Vi har nemlig både pool-område, sauna og børneunderholdning. Tag et dyp i poolen, slap af i vores sauna, eller aflæg vores Café et visit. I caféen kan de familiemedlemmer, som ikke vil bade, slappe af ved siden af poolen, måske med en god bog. Skibets børneunderholder sørger for aktiviteter, som engagerer børnene, og vores Piratklub er det perfekte sted at møde nye venner.

Wellness​

Forkæl dig selv på ferien med et besøg i vores Wellness-område. Vi tilbyder forskellige behandlinger som ansigtsmassage, manicure og pedicure med mere. Slap af i skønne omgivelser, mens vores kompetente medarbejdere giver dig lige den behandling, du ønsker. Bestilling skal foretages direkte om bord i åbningstiden: kl. 08.00-09.00 og kl. 14.30-22.00. Få behandlinger kan bestilles på forhånd, når du booker.