Pool og Jacuzzi på Oslobåden

Bubble Zone er stedet for hele familien. Her er både plads til sjov, forkælelse og afslapning. Vi har nemlig både poolområde, Wellness-område og børneunderholdning. Vores poolområde har pools i flere størrelser og jacuzzi. Entré betales på stedet og koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn inklusiv håndklæde.   

Pool-område

For alle vandhunde og vandglade gæster anbefaler vi et besøg i vores pool-område med pools, jacuzzi og sauna. Her kan man tage en lille svømmetur i en af de mindre pools eller prøve jacuzzien.

Vær opmærksom på, at vores omklædningsfaciliteter er begrænsede. Det er lukkede omklædnings- og baderum med unisex adgang. I er velkomne til at benytte faciliteterne, men vi opfordrer til, at omklædning og badning foregår i jeres kahyt. Venligst medbring badekåbe og fodtøj til formålet.

Bemærk: Der er ikke livreddere til stede i Bubble Zone, og børn må ikke opholde sig i vandet uden voksne.

Udendørs pool

På Pearl Seaways har du mulighed for at nyde den flotte udsigt og friske luft siddende i en dejlig udendørs pool eller jacuzzi på soldækket på dæk 10.

Det koster 50,- pr. voksen og 25,- pr. barn (2-16 år), som også giver adgang til Bubble Zone på dæk 6.

Billetterne købes i Bubble Zone, Guest Service Center på dæk 7, i Skybar eller direkte ved poolen. Der kan lånes håndklæde ved poolen.

Der er ikke omklædning på soldækket, så omklædning og bad skal ske før i kahytten eller i Bubble Zone.

Bemærk: Den udendørs pool har åbent fra maj til midt/slut oktober (afhænger af vejret). Børn skal være ifølge med en voksen.

Café, legeområde og piratklub

Dette område er perfekt for børnefamilier. Her finder du vores Café, hvor det er muligt at købe kaffe, forfriskninger og snacks. Her kan de familiemedlemmer, som ikke vil bade, holde de andre med selskab i området ved siden af poolen, måske med en god bog eller et ugeblad. I dette område finder du også vores Piratklub og legeområde. Skibets børneunderholder sørger for aktiviteter, som engagerer børnene, og vores Piratklub er det perfekte sted at møde nye kammerater. Det er også her, at vores spændende skattejagt starter kl. 19:30.

Wellness

Bubble Zone har også et wellnessområde, hvor det er muligt at få forskellige behandlinger såsom manicure, hovedbundsmassage, pedicure med mere.

Vores kompetente medarbejdere sørger for, at du får den bedste behandling og bliver forkælet med lige præcis den behandling, du ønsker.
Åbningstid for wellness: 14.30 - 22.00.
Bestil behandling ombord.

Slap af her, mens resten af familien bader eller går på opdagelse på skibet.

Wellness på Oslobåden 

Information

 • 3 pools i flere størrelser samt jacuzzi 
 • Fælles sauna (Badetøj påkrævet)
 • Lukkede omklædnings- og baderum (unisex)
 • Salg og leje af badetøj
 • Entré betales på stedet (Voksne: 50 kr. Børn: 25 kr.)
 • Ingen forhåndsbestilling

Åbningstider

 • Åbningstid kl. 14.30-22.00
 • Bassinet lukker kl. 21.00 på Pearl Seaways
 • Bassinet lukker kl. 21.30 på Crown Seaways
 • Udendørs pool: kl. 07.00-ankomst og 15.00-22.00.
 • Fødevarestyrelsens smileyrapport for Bubble Zone Pearl Seaways & Crown Seaways