oslobåden for børn

Oslobåden sørger for masser af aktiviteter, sjov og eventyr, der skaber de optimale rammer for børn. En rejse med Oslobåden gør små landkrabber til store pirater med mange nye oplevelser og sjove ting at fortælle om, når de kommer hjem. En tur med Oslobåden skaber minder, der varer langt ude i fremtiden. Vi sørger for, at børnene er godt underholdt med en masse sjove aktiviteter. Vi arrangerer skattejagt, aftenklub, hestevæddeløb og piratklub. Der er noget for alle aldre, og man keder sig aldrig om bord.

 

Halloween Club i efteråret

I efterårsferien, og i perioden 27. september til 31. oktober 2019, finder du den (u)hyggelige Halloween Club om bord.

Læs mere om Halloween Club (pdf)
Masser af underholdning om bord

Jack the Pirate er børnenes favoritPiratklub og skattejagt

Piratklubben (børn 4-8 år)
Piratklubben er et populært sted blandt børnene. Børneunderholderne sørger for sjove aktiviteter for børnene. Her kan man lege med piraten, tegne og være med i sjove konkurrencer. Det er gratis at være med.

Skattejagt (børn 4-8 år)
Skibets pirat laver skattejagt for alle børn. Piraterne har gemt spørgsmål rundt omkring på skibet. Når du løser spørgsmålet, får du en ledetråd til at finde næste post, og til sidst får du en ledetråd til skatten. Mulighed for at vinde fine præmier, og det er gratis at være med.

Hestevæddeløb og aftenklub

Hestevæddeløb (både voksne og børn)
Kom og hep på hestene, når de konkurrerer om førstepladsen til dette sjove event i Columbus Club. Se, om det er din hest, der vinder væddeløbet, og vind et gavebevis, som kan bruges om bord. 

Billetter købes om bord: 10 kr./stk.

Dans og børnedrinks i Columbus Club
Kig forbi skibets Columbus Night Club sammen med mor og far. Her kan I danse til live musik og købe festlige børnedrinks uden alkohol, naturligvis.
Børn er velkomne på dansegulvet, men efter kl. 21:00 skal der være en voksen med.
 
Aftenklub (børn 4-12 år)

I aftenklubben hygges og leges. Kom, og vær med! Piraten underholder med alle mulige skøre lege, hygge, konkurrencer og sjov. Aftenklubben er det perfekte sted at møde ny kammerater, og det er gratis at være med.    

Børneklippekort

Med børneklippekortet og Youngster kortet har vi samlet mange oplevelser på ét kort og gjort det let at se alle mulighederne om bord. Prisen er 100,-

Husk at købe klippekortet til begge veje, hvis I rejser mere en en enkelt vej, og I ønsker et børneklippekort til begge veje. Hvis I rejser på MiniCruise, skal I også huske at købe børneklippekortet til begge veje, hvis I ønsker det begge veje.

Børneklippekort og Youngster kort kan også købes i Guest Service Center om bord.

Klippekortet inkluderer:

 • Entré til poolområdet Bubble Zone
 • 2 poletter til Fantasy World bamsekran (ikke inkl. på Youngster kortet)
 • 1 drikkeflaske eller 1 madkasse fra Sea Shop (på Youngster kortet får man et sæt DFDS spillekort)
 • 1 Jack the Pirate plakat - udleveres i Bubble Zone (ikke inkl. på Youngster kortet)
 • 1 valgfri is fra Bubble Zone 
 • 2 billetter til Hestevæddeløb i Columbus Club
 • 1 festlig børnedrik i en af skibets barer

Spis børnevenligt om bord

Om bord på Oslobåden findes der mange restauranter at vælge imellem, hvor selv de lidt mere kræsne børn kan finde deres favoritmad.

 • 7 Seas Restaurant har en aftenbuffet i børnehøjde med de fleste af børnenes favoritter. Til dessert har vi en softicemaskine, hvor børnene kan lave deres egen softice. Børn under 12 år betaler halv pris for buffet.
 • Explorers Steakhouse tilbyder "Pirat menu" til børn og 2-3 retters steak menu til voksne.
 • Espresso House er caféen der altid har boller, kager, sandwich, varm chokolade, kolde drikke og smoothies. Perfekt til et lækkert mellemmåltid.
 • 7 Seas Restaurant har også en morgenbuffet. Nyd havudsigten og morgenkaffen i fred og ro, mens børnene selv tager mad fra buffeten og får masser af energi til resten af dagen.

Restauranter om bord    

Bubble zone for vandhundene

For alle vandhunde og vandglade børn anbefaler vi et besøg i vores poolområde med pools, jacuzzi og sauna. Her kan man tage en lille svømmetur i en af de mindre pools, prøve jacuzzien eller slukke tørsten og få lidt snacks i caféen.

Dette område er perfekt for børnefamilier. Her finder du vores Café, hvor det er muligt at købe kaffe, forfriskninger og snacks. Her kan de familiemedlemmer, som ikke vil bade, holde de andre med selskab i området ved siden af poolen, måske med en god bog eller et ugeblad.

Det er også her, du finder vores Piratklub og legeområde. Skibets børneunderholder sørger for aktiviteter, som engagerer børnene, og vores Piratklub er det perfekte sted at møde nye kammerater (4-8 år).

Caféen i Bubble Zone er et godt mødested for de større børn.

Bubble Zone