Bubble Zone Wellness

Forkæl dig selv på ferien med et besøg i vores Wellness-område i Bubble Zone. Vi tilbyder behandlinger som ansigtsmassage, manicure (almindelig og shellak), pedicure samt velvære- og hotstone massage og meget mere.
Prinsesse Manicure til små prinsesser under 12 år og mor-datter manicure er også noget, vi tilbyder.

Slap af i skønne omgivelser mens vores kompetente medarbejdere giver dig lige den behandling, du ønsker. De fleste af vores behandlinger udføres med danske produkter. Efter en behandling, får du tilbudt 10% rabat på et udvalg af produkter i Sea Shoppen.   

Det er muligt at booke en tid i åbningstiden: kl. 08.00-09.00 og kl. 14.30-22.00. Behandlingerne bestilles i Bubble Zone om bord.


Udvalg af behandlinger

  • Ansigtsbehandlinger  

  • Skulder-, nakke- og hovedbundsmassage  

  • Manicure eller pedicure  

  • Mor-og-datter-manicure  

  • Prinsessemanicure (piger under 12 år)  

Se prisliste for wellness alle behandlinger (pdf)

Forslag til behandlinger

Velværemassage (25 min): Velvære massage med æterisk olie, som giver afspænding.

Hot Stone Massage (25 min): En dybdegående massage, hvor musklerne afspændes med varmen fra stenene. Det er mental afstresning og forkælelse for krop og sind.

Mini Facial 2 (30 min): Let dybderensende anstigsbehandling bestående af afrensning, peeling, dybderensning, maske og afsluttende produkter.

​Pool og jacuzzi

Vi anbefaler et besøg i poolområdet. Her finder du pool, jacuzzi og sauna. Tag en lille svømmetur eller slappe af i de varme boblebade. Omklædningsrumme i poolområdet er unisex med lukkede omklædningsbåse. Det er også muligt at tage brusebad og skifte til badetøj, inden du går ned i Bubble Zone. Du er velkommen til at medbringe en badekåbe og passende fodtøj hjemmefra.

  • Indgang poolområde (inkl. håndklæde)
    Voksne: 50,- / Børn: 25,-
  • Entrén til Bubble Zone giver også adgang til pool-området på det udendørs dæk på Pearl Seaways, der har åbent fra maj til midt/slut oktober (afhænger af vejret).

Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Wellnessområdet Pearl Seaways & Crown Seaways