​Restaurant Sjø - skandinavisk køkken med ambitioner

SJØ er en hyldest til Skandinavien. Sjø er drevet af skandinaviske ildsjæle, og vores gastronomiske afsæt er fascinationen ved de smukke skandinaviske kyster, som i mere end 150 år har præget vores rejse over Øresund og Kattegat. Sjø afspejler vores passion for god mad, lokale råvarer og kulinarisk historiefortælling.

Konceptet i Sjø er enkelt. Vi serverer ærlig mad tilberedt af friske råvarer knyttet til naturen omkring os; havet vi sejler på og de skandinaviske lande, vi sejler forbi. Vi finder inspiration i skandinaviske råvarer fra hav, fjord og strand, fra skov, sø, eng og fra mark, drivhus og have. Vi kombinerer det vilde med det avlede - præcis som man altid har gjort i vores region.

Kreativitet og velsmag er nøgleord i vores køkken, hvor vi udfordrer, udvikler og leger med teknikker og nye smagsindtryk - uden at gå på kompromis med lokal kvalitet eller kærligheden til det skandinaviske. Åbenhed overfor fremmede køkkeners ingredienser og tilberedninger har desuden altid været en naturlig del af maden til søs og er det også̊ i vores køkken. Sjø er derfor til dig, der ønsker en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.   

Tip: Bestil bord​ allerede nu for at sikre dig plads. Bestil senest kl. 16 dagen før afrejse.


SJØ – kærlighed til Skandinavien

Klik på billederne for større udgave

Menu og priser i 2019

Vores menu består af kolde og varme retter fra det skandinaviske køkken. Du kan sammensætte din menu med 4 eller 5 retter, eller du kan begive dig ud på ’Rejsen’, der er en 7 retters skandinavisk madfortælling inkl. vin. ​

Børn er meget velkomne i Sjø, hvor retterne på menukortet kan serveres i mindre portioner, så hele familien kan nyde en dejlig middag sammen.


Menukort (fra 5. sep.) - med forbehold for ændringer


4 retter ​450,-
​5 retter ​500,-

’Rejsen’ – 7 retter inkl. vinmenu, vand ad libitum, et glas champagne, stempelkaffe og sødt.

’Rejsen’ skal vælges af hele bordet. Kokken sammensætter de 7 retter og vine hertil.

​1.500,-

Information

Åbningstid: 17:45 - 21.30 (sidste seating)

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Velklædt

Placering: Dæk 8

Vegetarer: Flere vegetarretter på menukortet

Børn: Børn (0-11 år) spiser til halv pris

Bemærk: Retterne på menuen kan variere fra dag til dag.


Bestil bord inden afrejse

Vær sikker på et bord i din fortrukne restaurant og undgå køen. Du kan bestille bord når du booker din rejse, via et link i din bekræftelsesmail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14). Læs mere om hvordan du bestiller bord.Vil du vide mere om Sjø og projektet 'rejsen mod stjernen'?

Læs mere på: Rejsen mod ​stjernen"Måltidet er verdt turen alene"

Læs om Magasinet "Mat fra Norge"s oplevelse i Sjø!
Læs anmeldelse fra Mat fra Norge april 2019 (pdf)

Fire store stjerner - læs Søren Franks oplevelse i Sjø

Læs anmeldelsen i Berlingske 28. sep. 2018