​Restaurant Marco polo

I Marco Polo møder det nordiske køkken det internationale køkken, og du kan smage skønne retter tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Vinkortet er alsidigt, og du finder endda sjældne vine, du ikke normalt ser på et vinkort – vores dygtige tjenere hjælper dig naturligvis gerne med at finde lige den vin, der passer perfekt til din middag.

Tip: Bestil bord​, og spring køen over - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse.

Priser i 2018

Vælg mellem flere forskellige forretter, vegetarretter, mellemretter, hovedretter og desserter alt efter hvor mange retter der ønskes.

3-retters menu​ (frem til 30. april 2018) ​400,-
​4-retters menu ​450,-
​Børn (0-11 år) ​Halv pris


Menukort
Tastingmenu, Pearl Seaways
Tastingmenu, Crown Seaways

Information

Åbningstid: 17:45 - 23.30

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Velklædt

Placering: Dæk 8

Vegetarer: Flere vegetarretter på menukortet

Børn: Børn (0-11 år) spiser til halv pris


Bestil bord inden afrejse, og spring køen over

Vær sikker på et bord i din fortrukne restaurant og undgå køen. Du kan bestille bord når du booker din rejse, via et link i din bekræftelsesmail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14). Læs mere om hvordan du bestiller bord.Rejsen mod stjernen

Nu kan du snart få en kulinarisk oplevelse uden sammenligning om bord på vores skibe. Vi er gået i gang med at løfte restaurant Marco Polo til et højere niveau. Vi vil bevise overfor vores gæster, at vi kan noget særligt, når det kommer til mad. Som gæst vil du kunne opleve dette fra begydelsen af maj!

Vi har ansat den erfarne, tidligere Noma-kok, Søren Westh til at hjælpe os afsted på rejsen. Og vores kokke har fået en ny chef, Christian Mortensen, der er tidligere køkkenchef på Kul i Kødbyen og The Paul i Tivoli, der holdt en Michelin-stjerne i 7 år.

Menuen bliver inspireret af omgivelserne; havet vi sejler på og de omgivelser vi sejler forbi. Pigvaren og blæksprutten der bliver serveret kan i princippet været fanget lige under os.

Vores største drøm er en Michelin-stjerne, og vi har sat os for at se, hvor tæt på vi kan komme. 
det nye menukort  

Læs mere på: Rejsen mod ​stjernenSe dig rundt i Marco Polo

Brug pilene til at bevæge dig rundt i restauranten. Vi gør opmærksom på, at restauranten ser forskellig ud på de to skibe. Dette er fra Crown Seaways. Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Marco Polo: Pearl Seaways og Crown Seaways