​Restaurant Explorers Steakhouse

For dig som vil nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg. Kødet af høj kvalitet serveres med tilbehør, der fremhæver kødets fineste egenskaber. Til børnene er der en speciel 'piratmenu'. Restauranten har en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde en fantastisk steak, grillet efter dine ønsker.

Tip: Bestil bord​ hjemmefra, og spring køen over - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse.

Priser i 2019

Vælg mellem flere forskellige forretter, hovedretter og desserter alt efter hvor mange retter der ønskes.

​​2 retter* ​​DKK 299
3 retter* DKK 375
​Piratmenu (4-11 år), 2 retter + sodavand
(Børn 0-3 spiser gratis)
​DKK 99,-

*Priserne er ved bestilling inden afrejse. Tillægspriser kan forekomme på skibet.

Aktuelt menukort og drikkevarer
Årets bøf 2018 - Bavette
Piratmenu (0-11 år)

Information

Åbningstid: 18:00-23:30

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Afslappet pænt

Placering: Dæk 8 

Vegetarer: Spørg tjeneren efter en vegetarret.

Børn: Til børnene er der 'piratmenu'. Når der er mange børn i restauranten, vil der være en lille buffet i stedet for. Forbehold for ændringer. 


Thomas Rode fortæller om Pata​ Negra Iberico Bellota

I Explorers Steakhouse har du mulighed for at smage den fritgående spanske agerngris Pata Negra Iberico Bellota. Kødet er af "Bellota"-kvalitet, hvilket betyder, at grisene i de sidste 4 mdr. af deres liv udelukkende spiser agern og græs samt det, de finder, når de roder i jorden.​​

 

 

​​Hver gris har et areal, der svarer til mere end 2 fodboldbaner natur til sin rådighed, hvilket bevirker, at grisene skal bevæge sig utrolig meget i deres jagt på føde. Da grisene er fritgående i hele deres levetid og selv finder og udvælger det meste af den føde, de indtager, har de et meget højt indhold af gavnlige næringsstoffer. Prøv denne udskæring af sortfodsgris, hvis du elsker et rigtig godt stykke kød.

Årets bøf 2018 er...

Kåringen af "Årets Bøf" foregik igen i år på Oslobåden i København, hvor en jury af prominente navne indenfor den gastronomiske verden fra både Danmark og Norge skulle smage og kåre Årets Bøf 2018. I år omhandlede konkurrencen hvilken alternative udskæring, der er den bedste til bøf. Bestil et MiniCruise og bord i Explorers Steakhouse allerede nu - og smag Årets Bøf 2018.


Bestil bord inden afrejse, og spring køen over

Vær sikker på et bord i din fortrukne restaurant og undgå køen. Du kan bestille bord når du booker din rejse, via et link i din bekræftelsesmail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14). Læs mere om hvordan du bestiller bord.

Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Explorers Steakhouse: Pearl Seaways & Crown Seaways.