​Restaurant Explorers Steakhouse

For dig som vil nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg. Kødet af høj kvalitet serveres med tilbehør, der fremhæver kødets fineste egenskaber. Til børnene er der en speciel 'piratmenu'. Restauranten har en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde en fantastisk steak, grillet efter dine ønsker.

Årets bøf kåret på Oslobåden

Explorers Steakhouse dannede rammerne, da Årets Bøf blev kåret i slutningen af 2016. Vinderen, som løb med æren, blev en relativ ukendt udskæring - nyretappen, også kaldet Butcher's steak. Det er noget af det mest møre og velsmagende kød, og det kan du smage om bord på Oslobåden. Book den, når du bestiller din rejse.

Tip: Bestil bord​ hjemmefra, og spring køen over - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse.

Priser

De 2-retters menuer inkluderer valgfri forret eller dessert. 3-retters menuer inkluderer valgfri forret og dessert.

​​Butcher's steak (Årets bøf), 2 retter ​​320,-
​Butchers steak (Årets bøf), 3 retter ​​400,-
​​Large Explorers US Ribeye, 2 retter ​​390.-
​​Small Explorers Tournedos, 2 retter ​​360.-
​​Small Explorers Tournedos, 3 retter ​445,-
​Piratmenu, 2 retter* + sodavand ​99,-


*2 retters piratmenu (0-11 år) inkluderer 2 retter fra børnemenukortet og en sodavand.

Information

Åbningstid: 18:00-23:30

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Afslappet pænt

Placering: Dæk 8 

Vegetarer: Spørg tjeneren efter en vegetarret fra restauranten Marco Polo.

Børn: Til børnene er der 'piratmenu'. Når der er mange børn i restauranten, vil der være en lille buffet i stedet for. Forbehold for ændringer. 


Thomas Rode fortæller om Pata​ Negra Iberico Bellota

I Explorers Steakhouse har du mulighed for at smage den fritgående spanske agerngris Pata Negra Iberico Bellota. Kødet er af "Bellota"-kvalitet, hvilket betyder, at grisene i de sidste 4 mdr. af deres liv udelukkende spiser agern og græs samt det, de finder, når de roder i jorden.​​

 

 

​​Hver gris har et areal, der svarer til mere end 2 fodboldbaner natur til sin rådighed, hvilket bevirker, at grisene skal bevæge sig utrolig meget i deres jagt på føde. Da grisene er fritgående i hele deres levetid og selv finder og udvælger det meste af den føde, de indtager, har de et meget højt indhold af gavnlige næringsstoffer. Prøv denne udskæring af sortfodsgris, hvis du elsker et rigtig godt stykke kød.


Bestil bord inden afrejse, og spring køen over

Vær sikker på et bord i din fortrukne restaurant og undgå køen. Du kan bestille bord når du booker din rejse, via et link i din bekræftelsesmail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14). Læs mere om hvordan du bestiller bord.


Se dig rundt i Explorers Steakhouse

Brug pilene til at bevæge dig rundt i restauranten. Vi gør opmærksom på at restauranten ser forskellig ud på de to skibe. Dette er fra Crown Seaways. Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Explorers Steakhouse: Pearl Seaways & Crown Seaways.