​BuffetRestaurant 7 seas

For dig som gerne vil have det hele er 7 Seas det oplagte valg. Dyk ned i oceaner af frisklavede lækkerier i vores overdådige aftenbuffet. Start også dagen med vores lækre mogenbuffet med både kolde og varme retter. Vores kokke komponerer et udvalg af fristende retter tilpasset årstiden. Alt er fremstilliet og tilberedt om bord. Til de små i familien findes en lækker og meget værdsat børnebuffet - og ikke mindst den populære softicemaskine.

Tip: Bestil bord hjemmefra, og spring køen over - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse.

7 Seas aftenbuffet

Oplev et stort udvalg af lækre, hjemmelavede retter, kreeret af lokale råvarer fra mindre producenter. Fisk og skaldyr, et stort udvalg af salater, pålæg som fisk og kød (charcuterie) og forskellige varme retter - alt med lækkert tilbehør, vegetarretter, hjemmebagt brød, kager, desserter, sæsonens frugt og oste.

I perioden 4. november til 23. december serverer vi vores store julebuffet i stedet for. Den består af både af danske og norske klassiske juleretter og specialiteter.

Pris

​Voksen​275,-
​Barn (4-11 år)​137,-
​Barn (0-3 år)​0,-
​Julebuffet​339,-

7 Seas morgenbuffet

Start dagen med en dejlig morgenbuffet i restaurant 7 Seas, mens du nyder indsejlingen i Oslo eller København. Tag en dejlig varm kop kaffe, og stil sulten i vores lækre buffet - vi sørger for at du ikke går sulten derfra.

Morgenbuffeten består af mange forskellige hjemmelavede brød og rundstykker, pålæg, wienerbrød, røræg, pandekager, pølser, oste, youghurt, og frugt. Hertil finder du forskellige slags juice samt kaffe og te. 

Pris

​Voksen​139,-
​Barn (4-11 år)​69,-
​Barn (0-3 år)​0,-


​Børnenes favorit

Det er ikke tilfældigt, at 7 Seas er populær blandt de små i familien. Vores børnebuffet byder på flere forskellige livretter, og der er noget for enhver smag. Til dessert er der en softicemaskine til fri afbenyttelse og et stort udvalg af pynt til isen.

Med glade og fyldte maver er børnene klar til at opleve aftenens børneunderholdningen, som bl.a. består af skattejagt og hestevæddeløb.

Information

Åbningstid - morgenbuffet: 07:00-09:45

Åbningstid - aftenbuffet: 17:30-22:45

Bordreservation: Anbefales

Dresscode: Afslappet

Placering: Dæk 7

Vegetar: Stort udvalg af vegetariske retter

Børn: Børnene har deres egen børnebuffet


Bestil bord inden afrejse, og spring køen over

Vær sikker på et bord i din fortrukne restaurant og undgå køen. Du kan bestille bord når du booker din rejse, via et link i din bekræftelsesmail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14). Læs mere om hvordan du bestiller bord.

Se dig rundt i 7 Seas

Brug pilene til at bevæge dig rundt i restauranten. Vi gør opmærksom på, at udvalget i buffeten er ændret og opgraderet, og at restauranten ser forskellig ud på de to skibe. Dette er fra Crown Seaways.

Se fødevarestyrelsens smileyrapport for 7 Seas: Pearl Seaways og Crown Seaways