Restauranter på oslobåden

Er du til store steaks, buffet, italiensk eller gourmet? Oslobåden har et bredt udvalg af restauranter og caféer, så du kan gå om bord til herlige middage med fantastisk havudsigt og nyde turen til søs. Læs om dem nedenfor.

Vi anbefaler, at der bestilles bord hjemmefra:

  • Spring køen over
  • Få plads i din yndlingsrestaurant
  • Mere tid til hygge, samvær og forkælelse

7 Seas Buffet

7 Seas Buffet

Dyk ned i oceaner af frisklavede lækkerier fra vores overdådige buffet. Til de små i familien findes en lækker og meget værdsat børnebuffet - og ikke mindst den populære soft-ice maskine.

Sjø

Sjø er en hyldest til Skandinavien, og i Sjø afspejles vores passion for god mad, lokale råvarer og kulinarisk historiefortælling. Få en mad- og vinoplevelse udover det sædvanlige, når du besøger Sjø.


Explorers Steakhouse

Explorers Steakhouse

Hvem kan modstå en dejlig saftig og veltilberedt steak? Ønsker du at nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg - husk at gøre plads til en af de fristende foretter og desserter.

Little Italy

Little Italy

Elsker du sprøde italienske pizzaer eller kvalitetspasta, som den laves i pastaens eget hjemland? Så skal du nyde din middag i vores autentiske pizza- og pastarestaurant Little Italy. Bemærk: Her kan ikke bestilles bord.


Blue Riband

Blue Riband er vores selskabsrestaurant, hvor der altid venter jer et veldækket bord, når I rejser på PartyCruise, holder firmafest eller konference til søs. I Blue Riband kan du selv være med til at sammensætte menuen til dit selskab.

Espresso House

I Espresso House brænder vi for at give vores gæster en god kaffeoplevelse til søs. Her kan du nyde et udvalg af kolde og varme drikke med lidt til den søde tand, en sprød salat eller frisksmurt sandwich. Bemærk: Her kan ikke bestilles bord.