Restauranter på oslobåden

Er du til store steaks, buffet, italiensk eller gourmet? Oslobåden har et bredt udvalg af restauranter og caféer, så du kan gå om bord til herlige middage med fantastisk havudsigt og nyde turen til søs. Læs om dem nedenfor.

Få mere ud af din rejse: Bestil bord hjemmefra

  • Få bord i netop den restaurant og til den tid, du ønsker.
  • Sid sammen, hvis I er flere, der er afsted.
  • Mere tid til hygge, samvær og forkælelse.

7 Seas Buffet7 Seas Buffet

Dyk ned i oceaner af frisklavede lækkerier fra den nye overdådige buffet. Til de små i familien findes en lækker og meget værdsat børnebuffet - og ikke mindst den populære soft-ice maskine.

Marco Polo

I Marco Polo møder det nordiske køkken det internationale køkken, og du kan smage skønne retter tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Vinkortet er alsidigt, og du finder endda sjældne vine.


Explorers Steakhouse

Explorers Steakhouse

Hvem kan modstå en dejlig saftig og vel tilberedt steak? Ønsker du at nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg - husk at gøre plads til en af de fristende foretter og desserter.

Little Italy

Little Italy

Elsker du sprøde italienske pizzaer eller kvalitetspasta, som den laves i pastaens eget hjemland? Så skal du nyde din middag i vores autentiske pizza- og pastarestaurant Little Italy. Bemærk: Her kan ikke bestilles bord.


Blue Riband

Blue Riband er vores selskabsrestaurant, hvor der altid venter jer et veldækket bord, når I rejser på PartyCruise, holder firmafesten eller konferencen til søs. I Blue Riband kan du selv være med til at sammensætte menuen til dit selskab.

Baresso

På denne populære café kan du nyde et sortiment af velsmagende kaffe og andre delikatesser. Her kan du teste mange forskellige kaffemærker og vælge mellem flere varme og kolde drikkevarer, sandwiches og kager.

Fødevarestyrelsens smileyrapport for Baresso: Pearl Seaways og Crown Seaways