Standardkahytter

Vores standardkahytter på Oslobåden har noget for enhver smag. Hvis du ønsker at rejse billigst, har vi vores økonomikahytter, hvor der dog kan forekomme støj. Vi har både standardkahytter med og uden vindue, og vi har kahytter med plads til op til 5 personer.

Økonomikahytter

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås både til 2 og 4 personer. Der kan forekomme støj fra serveringsområde, natklub eller maskinrum. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Standard uden vindue

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 2, 3, 4 og 5 personer. Kahytterne til 5 personer findes kun på Crown Seaways. I disse kahytter er der ikke vindue. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

standard med havudsigt

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 2, 4 og 5 personer. I disse kahytter er der vindue, så du kan nyde havudsigten. Nogle kahytter har begrænset udsigt til dæk.
Kahytten til 5 personer har begrænset udsigt med udsigt til dæk og findes kun på Pearl Seaways. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Standard med dobbeltseng

Denne kahytstype er indrettet med en lille (1,40 m. bred) dobbeltseng og er uden vindue. Her er der plads til 2 personer. Alle kahytter har eget bad og toilet, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Alle kahytter om bord kan variere i indretning og interiør.

Comfort Class

Comfort Class

Denne kahytstype er indrettet med dobbeltseng, TV og uden vindue. Der er plads til op til 2 personer i kahytten. Alle kahytter har eget toilet og bad med hårtørrer, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown).

Standard med dobbeltseng og havudsigt

Denne kahytstype er indrettet med en lille (1,40 m. bred) dobbeltseng og har plads til 2 personer. I kahytten er der vindue, så du kan nyde havudsigten (dog kan der forekomme begrænset udsigt til dæk). Kahytten har eget bad og toilet, og der vil være håndklæder og sengelinned at finde her. Alle kahytter om bord kan variere i indretning og interiør.