Seaways Class

Vores Seaways Class kahytter på Oslobåden har noget for enhver smag. Hvis du ønsker at rejse billigst, har vi vores økonomikahytter, hvor der dog kan forekomme støj. Vi har både standardkahytter med og uden vindue, og vi har kahytter med plads til op til 6 personer.

Økonomikahytter

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås både til 2 og 4 personer. Der kan forekomme støj fra serveringsområde, natklub eller maskinrum. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Seaways Class indvendig

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 2, 3, 4 og 5 personer. I disse kahytter er der ikke vindue. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Seaways Class Familie

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 4 og 6 personer. I disse kahytter er der ikke vindue. I disse familiekahytter har man to kahytter ved siden af hinanden med en dør i mellem. Dette gør, at kahytten er meget familievenlig. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.
Bemærk: fra d. 25. marts 2017 har vi ikke længere disse kahytter om bord på Oslobådene, og det vil derfor ikke være muligt at booke dem.

Seaways Class med vindue

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 2, 4 og 5 personer. I disse kahytter er der vindue, så du kan nyde havudsigten. Kahytten til 5 personer har begrænset udsigt med udsigt til dæk. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Seaways Class Comfort 

Denne kahytstype er indrettet med dobbeltseng, TV og uden vindue. Der er plads til op til 2 personer i kahytten. Alle kahytter har eget toilet og bad med hårtørrer, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown).