Vælg kahytter på Oslobåden

Standardkahytter

Vores standardkahytter har noget for enhver smag. Hvis du ønsker at rejse billigst, har vi vores økonomikahytter, hvor der kan forekomme støj. Vi har selvfølgelig også vores standardkahytter med og uden vindue, og vi har kahytter med plads til op til 5 personer.

Økonomikahytter

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås både til 2 og 4 personer. Der kan forekomme støj fra serveringsområde, natklub eller maskinrum. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Standard uden vindue

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 2, 3 og 4 personer. I disse kahytter er der ikke vindue. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten.
Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Standard med havudsigt

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og kan fås til både 2, 4 og 5 personer. I disse kahytter er der vindue, så du kan nyde havudsigten. Kahytten til 5 personer har begrænset udsigt med udsigt til dæk. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Comfort Class

Denne kahytstype er indrettet med dobbeltseng, TV og uden vindue. Der er plads til op til 2 personer i kahytten. Alle kahytter har eget toilet og bad med hårtørrer, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown).


Commodore Class

Vores Commodore Class kahytter er til dig, der ønsker at rejse lidt mere luksuriøst. Her kan du bo i en kahyt af hotelstandard, der tilbyder lige netop de faciliteter, der gør, du får en ekstra behagelig rejse. Læg dig i dobbeltsengen, og nyd den dejlige havudsigt, mens vi sejler dig mellem København og Oslo. Ønsker du lidt mere luksus med større kahytter og adgang til den eksklusive Commodore Lounge, kan du opgradere til vores De Luxe kahytter.

Commodore Class kahyt

Und dig selv lidt luksus, og bo i en af vores Commodore Class kahytter. Disse kahytter er indrettede med dobbeltseng, TV og vindue. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten også inkluderet.

Alle kahytter har eget toilet og bad.

Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown Seaways).


Commodore de Luxe

Ønsker du at rejse på første klasse, er vores luksuskahytter: Commodore De Luxe, Balcony og Owners suites lige noget for dig. Alle er af høj hotelstandard og sørger for at sætte et eksklusivt præg på din tur. Når man bor i en af disse kahytter, har man samtidigt adgang til den eksklusive Commodore Lounge, og Commodore morgenbuffeten er også inkluderet.

Commodore de Luxe

Commodore de Luxe kahytten er en luksuskahyt af hotelstandard og har plads til op til 2 personer. Alle kahytter er indrettede med dobbeltseng, TV, vindue, siddearrangement og har eget toilet og bad.

Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore Lounge også inkluderet.

Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten. Nogle af disse kahytter kan have begrænset havudsigt, men det vil fremgå i bookingen.

Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Pearl Seaways).

Commodore de luxe med jacuzzi

Commodore de Luxe kahytten er en luksuskahyt af hotelstandard og har plads til op til 2 personer. Alle kahytter er indrettet med dobbeltseng, TV, vindue, siddearrangement og stort toilet med jacuzzi. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore Lounge også inkluderet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten.  Der er begrænset udsyn ud af vinduet. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Pearl Seaways).

Commodore balcony

Commodore Balcony kahytten er en luksuskahyt af hotelstandard og har plads til op til 2 personer. Alle kahytter er indrettet med dobbeltseng, TV, vindue, siddearrangement og eget toilet med bad. Denne kahytstype har privat balkon. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore Lounge også inkluderet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten.  Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown Seaways). Rejser I 2 voksne og 1 barn? I nogle af kahytterne på Crown Seaways findes også en sovesofa, som kan bruges til opredning til et barn op til 12 år. Ønsker I en opredning til et barn, kan I ikke booke rejsen online. I stedet bedes I kontakte vores kundeservice på telefon +45 33 42 30 00.

Owners suite

Owners Suite er den største og mest luksuriøse kahyt om bord. Når du bor i den behagelige Owners Suite kahyt, kan du få følelsen af at eje hele skibet. Der er plads til op til 3 personer. Alle kahytter har opholdsrum med stort siddearrangement, TV, eget toilet og bad samt separat soveværelse med dobbeltseng. Inkluderet er 1/4 fl. champagne (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore Lounge også inkluderet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten.  Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Pearl Seaways). Owners Suites på Pearl Seaways har privat terrasse med jacuzzi, som kan benyttes fra 1. maj til 31. oktober.

Commodore Lounge

Når du bor i en af vores Commodore de Luxe, Commodore Balcony eller Owners Suites giver dit nøglekort dig adgang til vores Commodore Lounge. Her kan du mærke, hvordan det er at rejse på 1. klasse.

DFDS Seaways byder dig velkommen om bord til lidt mere luksus.

Denne eksklusive lounge tilbyder:

  • The, kaffe, juice, vand
  • Udvalg af aviser og magasiner
  • Arbejdsområde med adgang til PC
  • TV som viser nyhedskanaler
  • Udvalg af snacks, øl, vin og mineralvand


Handicap- og kæledyrsvenlige kahytter

Handicapvenlig kahyt

Disse kahytter er bygget, således at der er ekstra plads i kahytten og uden dørtrin, så det er muligt, at bevæge sig rundt i kørestol. Derudover er kahytterne placeret tæt på elevatorer, så det er nemt at komme fra kahytten og rundt på skibet. Toilettet er også handicapvenligt. Der er plads til 2 personer, og kahytterne findes både med og uden vindue. Håndklæder og sengelinned vil være at finde i kahytten. Disse kahytter kan kun bestilles ved at kontakte vores kundeservice på telefon +45 3342 3000. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.

Kæledyrsvenlig kahyt

Disse kahytter er indrettede med køjesenge og har plads til op til 4 personer. I disse kahytter er der vindue. Alle kahytter har eget toilet og bad, og der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten. Denne kahytstype er den eneste, hvor kæledyr må medbringes. Disse kahytter kan kun bestilles ved at kontakte vores kundeservice på telefon +45 3342 3000. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør.