dyr på DFDS: Tag både hunde og katte med på rejsen

Er ferien bare ikke helt det samme, når familiens bedste ven ikke er med? Rejs med DFDS, så har du mulighed for at have din hund eller kat med på din rejse, når du rejser med bil på vores skibe. På enkelte ruter kan du også have den med som gående passager. Vær opmærksom på forholdsreglerne i forbindelse med booking og overfart.

Kæledyret med om bord

For at tilføje dit kæledyr til din booking skal du kontakte kundeservice på tlf. +45 33 42 30 00.
Pris fra 200,- pr. dyr pr. vej (hund, kat m.fl.) 
Hvis du allerede har booket din rejse online, kan du ringe ind efterfølgende og ændre din booking, så du kan få dit kæledyr med i bilen. Vi opfordrer vores kunder til at booke i god tid, da vi kun har kapacitet til et begrænset antal dyr på hver afgang. Det er kæledyrets ejers/den rejsendes ansvar at følge de gældende regler for indførsel af kæledyr til destinationslandet og ved hjemkomst til afrejselandet. Ejeren/den rejsende skal ligeledes følge andre regler vedrørende rejse med kæledyr, herunder regler om pas og dokumentation. 

Regler for at indføre kæledyr
Det er dit ansvar at overholde alle regler og krav om vaccination mm., som er gældende for det land, du rejser til. Du kan finde yderligere information på følgende link:

Norge:
http://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/reise_med_kjaledyr/informasjon/

Danmark:
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Dyr/Rejse_med_kaeledyr/Sider/Rejse_med_kaeledyr.aspx

Storbritannien:
https://www.gov.uk/take-pet-abroad

 


Læs mere om reglerne for de forskellige ruter herunder

København-Oslo

Det er muligt at medbringe hund og kat om bord på ruten mellem København og Oslo både som gående passager, og hvis man har bil med. Gående passagerer kan kun medbringe kæledyr, hvis de booker en hundekahyt. Det er vigtigt som gående passagerer, at du ved check-in gør opmærksom på, at du har hund/kat med, da skibets personale vil sørge for at følge dig til kahytten. Det er også muligt, at kæledyret befinder sig i køretøjet under overfarten, men det skal være passende sikret inde i køretøjet. Kæledyret skal bookes minimum 24 timer før afrejse. Uledsagede kæledyr accepteres ikke.     

Kæledyret i bilen / bur

Kæledyret må kun opholde sig i køretøjet under overfarten, men der vil være mulighed for luftning af hunden ved skibets sandkasse. Luftetiderne om bord er faste og bedes respekteres af hensyn til det personale, som skal assistere under afhentning og aflevering af kæledyret på bildækket samt under luftning på dækket. OBS! fra 1. juni til 30. august vil der være opstillet hundebure på åbent dæk på København-Oslo-ruten, da vogndækket ikke kan nedkøles tilstrækkeligt i denne periode.

Hundekahyt

Kæledyret må kun opholde sig i kahytten under overfarten, men der vil være mulighed for luftning af hunden ved skibets sandkasse. Luftetiderne om bord er faste og bedes respekteres af hensyn til det personale, som skal assistere under afhentning og aflevering af kæledyret på bildækket samt under luftning på dækket. Der er kun et begrænset antal kahytter med plads til op til 4 personer. Kahytterne er indrettede med køjesenge, vindue, toilet samt bad. Der vil være håndklæder og sengelinned i kahytten.
​Priser for kahyt, hvor kæledyr må medbringes, kan oplyses hos kundeservice.

Vi tager forbehold for ændringer.


Amsterdam-Newcastle

På vores rute mellem Amsterdam og Newcastle er det også muligt at medbringe kæledyr. Det er et krav, at du har bil med om bord for at kunne have dit kæledyr med. Hundebure er også tilgængelige på denne rute. Du kan besøge dit kæledyr under overfarten ved at henvende dig i Guest Service Center. Kæledyr skal bookes på forhånd og kan ikke bookes ved afrejse.


Dover-Calais & Dover-Dunkirk

På vores to ruter: Dover-Calais og Dover-Dunkirk gælder samme betingelser som på vores rute mellem Newcastle og Amsterdam. Kæledyret skal være passende sikret inde i dit køretøj under overfarten. Du kan besøge dit kæledyr under overfarten, hvis du er ledsaget af personale. Kæledyr skal bookes på forhånd og kan ikke bookes ved afrejse.


Newhaven-Dieppe

På vores rute mellem Newshaven og Dieppe gælder samme betingelser som på vores rute mellem Newcastle og Amsterdam. Kæledyret skal være passende sikret inde i dit køretøj under overfarten. Du kan besøge dit kæledyr under overfarten, hvis du er ledsaget af personale, dog ikke under den første eller sidste time af overfarten. På denne rute kan gående passagerer medbringe et kæledyr i en transportkasse eller lignende. Kæledyr skal bookes på forhånd og kan ikke bookes ved afrejse.


Karlshamn-Klaipeda

Det er også muligt at medbringe hund og kat om bord på vores rute mellem Karlshamn og Klaipeda. Kæledyret skal være passende sikret inde i dit køretøj under overfarten, dog er det også muligt at booke en hundekahyt, hvor man kan have sit kæledyr med. Gående passagerer kan kun medbringe kæledyr, hvis de booker en hundekahyt. Kæledyret må kun opholde sig i kahytten eller bilen, men der vil være mulighed for luftning af hunden ved skibets sandkasse, hvis du er ledsaget af personale. Luftetiderne om bord er faste og bedes respekteret af hensyn til det personale, som skal assistere under afhentning og aflevering af kæledyret på bildækket samt under luftning på dækket. Kæledyr skal bookes på forhånd og kan ikke bookes ved afrejse.


Kiel-Kleipeda

Det er også muligt at medbringe hund og kat om bord på vores rute mellem Karlshamn og Klaipeda. Kæledyret skal være passende sikret inde i dit køretøj under overfarten, dog er det også muligt at booke en hundekahyt, hvor man kan have sit kæledyr med. Kæledyret må kun opholde sig i kahytten eller bilen, men der vil være mulighed for luftning af hunden ved skibets sandkasse. Luftetiderne om bord er faste og bedes respekteret af hensyn til det personale, som skal assistere under afhentning og aflevering af kæledyret på bildækket samt under luftning på dækket. Kæledyr skal bookes på forhånd og kan ikke bookes ved afrejse.


Kapellskär-Paldiski

Det er også muligt at medbringe kæledyr på vores rute mellem Kalpellskär og Paldiski. Kæledyret skal være passende sikret inde i dit køretøj under overfarten, dog er det også muligt at booke en speciel kahyt, hvor man kan have sit kæledyr med. Kæledyret må kun opholde sig i kahytten eller bilen, men der vil være mulighed for luftning af hunden ved skibets sandkasse. Luftetiderne om bord er faste og bedes respekteret af hensyn til det personale, som skal assistere under afhentning og aflevering af kæledyret på bildækket samt under luftning på dækket. Kæledyr skal bookes på forhånd og kan ikke bookes ved afrejse.