Commodore de luxe

Ønsker du at rejse på første klasse på Oslobåden, er vores luksuskahytter: Commodore De Luxe, Balcony og Owners Suiter lige noget for dig. Alle er af høj hotelstandard og sørger for at sætte et eksklusivt præg på din tur. Når man bor i en af disse kahytter, har man samtidigt adgang til den eksklusive Commodore De Luxe Lounge, og Commodore morgenbuffeten er selvfølgelig også inkluderet.

commodore de luxe

Commodore de Luxe-kahytten er en luksuskahyt har plads til op til 2 personer. Alle kahytter er indrettede med dobbeltseng, TV, vindue, siddearrangement og har eget toilet og bad. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore De Luxe Lounge også inkluderet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten. 

Nogle af disse kahytter kan have begrænset havudsigt, men det vil fremgå, når du booker rejsen. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Pearl Seaways).

Commodore de luxe med jacuzzi

Denne De Luxe-kahyt er en luksuskahyt af hotelstandard og har plads til op til 2 personer. Alle kahytter er indrettede med dobbeltseng, TV, vindue, siddearrangement og stort toilet med jacuzzi. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore De Luxe Lounge også inkluderet. Der er begrænset udsyn ud af vinduet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten.  Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Pearl Seaways).

Commodore balcony

Commodore Balcony-kahytten er en luksuskahyt af hotelstandard og har plads til op til 2 personer. Alle kahytter er indrettet med dobbeltseng, TV, vindue, siddearrangement og eget toilet med bad. Denne kahytstype har privat balkon. Inkluderet er 1/4 fl. mousserende vin (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore De Luxe Lounge også inkluderet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten.  Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør (foto: eksempel fra Crown Seaways). Rejser I 2 voksne og 1 barn? I nogle af kahytterne på Crown Seaways findes også en sovesofa, som kan bruges til opredning til et barn op til 12 år. Ønsker I en opredning til et barn, kan I ikke booke rejsen online. I stedet bedes I kontakte vores kundeservice på telefon +45 33 42 30 00.

Owners suite

Owners Suite er den største og mest luksuriøse kahyt om bord. Når du bor i den behagelige Owners Suite kahyt, får du følelsen af at eje hele skibet. Der er plads til op til 3 personer. Alle kahytter har opholdsrum med stort siddearrangement, TV, eget toilet og bad samt separat soveværelse med dobbeltseng. Inkluderet er 1/4 fl. champagne (på udrejsen) og kildevand. Derudover er Commodore morgenbuffeten og adgang til den eksklusive Commodore De Luxe Lounge også inkluderet. Der vil være håndklæder, sengelinned og hårtørrer i kahytten. Kahytterne har forskellig indretning og forskelligt interiør. Owners Suites på Pearl Seaways har privat terrasse med jacuzzi, som kan benyttes fra 1. maj til 31. oktober.(foto: fra Pearl Seaways).

Lounge og morgenmad

Når du bor i en af vores Commodore de Luxe, Commodore Balcony eller Owners Suites giver dit nøglekort dig adgang til vores Commodore De Luxe Lounge. Her kan du mærke, hvordan det er at rejse på 1. klasse. DFDS byder dig velkommen om bord til lidt mere luksus.

Derudover har man altid inkluderet den skønne Commodore morgenmad, når man bor på Commodore de Luxe, Commodore Balcony eller Owners Suites. Morgenmaden serveres eksklusivt i Explorers Steakhouse, hvor man i ro og mag kan sidde og nyde morgenmaden, inden man ankommer til Oslo eller København.

Læs mere om loungen