karlshamn - klaipeda

Om bord på færgen mellem Klaipeda og Karlshamn er der nok at lave. Du kan nyde en middag i en af vores restauranter eller besøge en af vores barer, hvor vores personale sørger for, du ikke bliver tør i ganen. Når trætheden melder sig, har vi flere forskellige kahytstyper, hvor du kan sove trygt og godt.  

Kahytter

Uanset om du ønsker en enkel og praktisk kahyt for familien, eller en med lidt ekstra, har vi mange kahytter at vælge mellem. Commodore kahytterne er de bedste kahytter om bord på vores skib. Disse kahytter er større og mere luksuriøst møblerede end vores Seaways Class kahytter. Vores Seaways Class kahytter er et prisvenligt alternativ, og de giver en komfortabel overnatning på rejsen. Hvis du ønsker at rejse billigst muligt, tilbyder vi hvilestole.

Restauranter og barer

Uanset om du ønsker et let måltid, buffetmiddag eller à la carte, så finder du det om bord. 
Vores selvbetjeningsrestaurant tilbyder snacks, hovedretter og desserter, og om morgenen er det også her, morgenmaden serveres. Vores hyggelige à la carte-restaurant serverer forskellige retter og har en menu, som skifter hver sæson. Vores skibe har desuden flere barer, som serverer forfriskninger med og uden alkohol, samt snacks.

Tax Free Shop

Ingen sejltur uden Tax Free shopping! I shoppen om bord finder du kendte parfumer, kosmetik, chokolade og andre spændende varer til søpriser. Gå ikke glip af vores specialtilbud, som skifter hver måned! Betal kontant med Euro eller med kort: VISA Classic, VISA Electron, MasterCard og EuroCard kreditkort.

For Børn

Der skal selvfølgelig også være noget for børnene, når I er ude at sejle. Vi har et legerum, der sørger for at børnene kan have det sjovt.
I legerummet finder du boldrum, så de små kan tumle rundt, forskelligt legetøj og et hjørne, hvor man kan sidde og tegne.


Skibene mellem Karlshamn og Klaipeda

Det er de to store skibe, Athena Seaways og Optima Seaways, der sejler på ruten mellem Karlshamn og Klaipeda. De to skibe har mange af de samme faciliteter om bord, dog med enkelte forskelle.

Athena Seaways

Bygget: år 2007

Kapacitet: 600 passagerer

Længde: 199

Bredde: 26,5 m

Handicapfaciliteter

  • 1 handicapvenlig kahyt
  • Elevatorer: passer til kørestole i almindelig størrelse
  • Elevatorer: 203 cm x 180 cm, dørbredde: 93 cm. Kun fra dæk 4 til dæk 6. Kun adgang til elevator fra dæk 4. Andre adgang til passagerområdet er fra dæk 3 til dæk 4 og fra 4 til 5 – kun elevatorer.
  • Kørestolsvenlige toiletter: dæk 5
  • Handicapvenlig adgang til/fra skibet


Optima seaways

Bygget: år 1999

Kapacitet: 328 passagerer

Længde: 186 m

Bredde: 25,6 m

Handicapfaciliteter

  • To handicapvenlige kahytter 
  • Elevatorer: fra dæk 5 passer til kørestole i almindelig størrelse
  • Elevatorer: 119 cm x 113 cm, dørbredde – 75 cm. Højt dørtrin fra dæk 3 og 4 for at kunne komme til elevatoren. Små ramper findes ved siden af dørene. Hvis dit køretøj er parkeret på dæk 5, er der ikke brug for elevatoren, da kahytterne er placerede på dæk 5. Indgangsdørene fra dæk 5 til passagerområderne 75 cm. 
  • Kørestolsvenlige offentlige toiletter på dæk 5.
  • Handicapvenlig adgang til/fra skibet