Spis godt om bord på sejlturen

På ruten mellem Amsterdam og Newcastle er der restauranter for enhver smag. Prøv vores dinnerbuffet i 7 Seas med et stort udvalg af forskellige retter. Er du til à la carte og mere elegante omgivelser, har vi vores Blue Riband restaurant. Er du derimod til gode steaks, skal du besøge Explorers Steakhouse. Little Italy er stedet for dig, der sætter pris på italienske retter som pizza og pasta.

7 seas

Vores buffetrestaurant er skibets mest populære restaurant. Her serveres dinnerbuffet hver aften med op til 80 forskellige retter, både kolde og varme. Det er også her, at morgenbuffeten serveres. Hvis du booker dinnerbuffet eller morgenbuffet på forhånd, kan du spare penge i forhold til priserne om bord. Børn mellem 4 og 11 år sparer 45% på både morgenmad og aftensmad. Børn under 4 år spiser gratis.

Blue Riband

Denne à la carte restaurant sørger for maritim og gastronomisk forkælelse i elegante omgivelser.

Kokkene bruger de fineste ingredienser til at lave unikke kød-, fiske- og vegetarretter med specielt udvalgte grøntsager.

Se menu på engelsk

Explorer's steakhouse

Elsker du møre bøffer med lækkert tilbehør og en skøn sauce, er Explorer's Steakhouse restauranten lige for dig. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af steaks med lækkert tilbehør. Der er også fisk, grøntsager, børnevenlige retter og desserter på menukortet.

Explorer's menu på engelsk

Børnemenu på engelsk

Little Italy

Little Italy er skibets italienske restaurant, der indebærer stenovnsbagte pizzaer, pasta, klassiske italienske forretter med mere. Der er noget for enhver smag, og de skønne retter får dig til at tro, du befinder dig i Italien. Udvalget er stort, så der burde være noget at finde for både voksne og børn.

Se menu på engelsk 

lighthouse Café

I vores Lighthouse Café kan du nyde noget at drikke eller spise. Caféen ligger ved siden af børnenes legeområde, så det er et perfekt område for familier. Vælg mellem en række kolde og varme drikke, eller nyd en af vores kager. Der er også retter såsom fish & chips, pasta carbonara eller vores klasisske Seaways Burger.