Spis godt om bord - Amsterdam - Newcastle

På ruten mellem Amsterdam og Newcastle er der restauranter for enhver smag.

Al den friske havluft giver dig helt sikkert en god appetit - og det gode er, at vi har to spændende restauranter der frister dig, når det er tid til at nyde aftensmaden. Og dagen efter, er den bedste start på dagen, at nyde en lækker morgenmad fra den store morgenbuffet med lune og kolde retter.

Bestil dine måltider på forhånd, og spar penge i forhold til prisen om bord.

Explorers Kitchen

Her findes et lækkert udvalg af retter fra hele verden hver aften, og vores 'all-you-can-eat' restaurant, er den mest populære og varierede restaurant om bord. Det er også i Explorers Kitchen, at morgenbuffeten serveres.

North Sea Bistro

North Sea Bistro leverer en førsteklasses spiseoplevelse i intime omgivelser. Vores dygtige kokke bruger de bedste ingredienser til at kreere unikke kød-, fisk- og vegetarretter, serveret med sæsonens  udvalgte grøntsager.

Coffee Crew

Husk at besøge Coffee Crew for at nyde Starbucks® kaffe, te og friskbagte søde lækkerier. Du kan finde alle dine foretrukne Starbucks® drikke, alt fra en Americano til en Frappuccino. Coffee Crew er også den perfekte base for familier, der ligger ved siden af ​​børnenes legeområde om bord.