barer og natklub om bord

Vores barer på ruten mellem Amsterdam og Newcastle indbyder til et hyggeligt samvær med dem, du rejser sammen med. Uanset hvad du foretrækker, er der masser af valgmuligheder på vores skibes mange barer: cocktails, drinks, sodavand, øl eller eksklusive vine. Er du derimod mere til dans eller livemusik, kan du besøge vores natklub.

 

Columbus Club

Columbus Club er den største bar om bord og tilbyder livemusik, underholdning og et stort udvalg af øl, vin, drinks med mere. Personalet i baren sørger hver aften for at underholde gæsterne med bingo eller musikquiz. Måske det er dig, der er den heldige vinde af en flaske bobler eller et værdibevis, der kan bruges i baren. Senere på aftenen sørger livebandet for skønne toner fra forskellige årtier, der indbyder til dans.

Navigators pub

I Navigators Pub kan du nyde livemusikken fra vores solist, mens du nyder noget koldt at drikke i godt selskab.
Den behagelige stemning og skønne atmosfære gør baren til et ideelt sted at befinde sig med en øl, drink eller et glas vin i hånden. Start rejsen med et besøg her, læn dig tilbage og nyd tilværelsen og den gode stemning.

Compass bar

Den loungeagtige stemning i Compass bar gør det til et optimalt sted at læne sig tilbage og slappe af med et glas vin i hånden. Baggrundsmusikken, atmosfæren og de fine omgivelser skaber den perfekte ramme for at sidde og snakke over en øl eller et glas vin.

Start rejsen med et besøg her, eller kom forbi efter middagen i en af skibets restauranter. Du kan også nyde vin-, whiskey- eller ølsmagning her.

Sky bar

Slap af i Sky Bar, mens skibet sejler dig mellem Amsterdam og Newcastle. Baren ligger oppe på dækket, og du har derfor en af skibets bedste udsigter herfra. Det er det perfekte sted at sidde med dine kære og nyde en forfriskende drink eller lignende.

Når solen skinner, er Sky Bar ofte stedet, hvor man kan nyde livemusik og måske endda grill. Vær opmærksom på, at åbningstiderne varierer alt efter vejret.