​MiniCruise til Oslo

Nyd et par skønne dage på havet med et MiniCruise på Oslobåden. Om bord finder du shopping, restauranter og plads til forkælelse, og med 2 dage til søs er der rigeligt tid til at nyde den smukke udsigt, lækre middage og samvær med dem, du holder af.

På et MiniCruise til Oslo har I to nætter ombord på skibet. I sejler afsted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler I tilbage mod København, hvor I ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og næsten 7 timer i Oslo
  • Mulighed for at nyde skønne middage på det åbne hav - husk at bestille mad og bord
  • Underholdning og aktiviteter for børn og voksne
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 

Romantisk MiniCruise: Vidste du, at du også kan få et Romantisk MiniCruise inklusiv champagne, romantiske middage og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris? Eller forlæng dit cruise med en hotelnat i Oslo? Læs mere om Romantisk MiniCruise eller Miniferie med hotel i Oslo.
 

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.Finanstilsynet rapport


FORKÆLELSE på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ingen tid til at kede sig.
For børnene er der blandt andet skattejagt og hestevæddeløb. De voksne kan tage på vinbar eller besøge en af skibets restauranter og caféer.
I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og endnu mere børneunderholdning.

Om bord på Oslobåden

​Hyggelige middage til søs

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige middage i smukke omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, som byder på et stort udvalg af lækre retter. Der er mulighed for at sætte tænderne i møre bøffer, skandinavisk gourmet menu, autentiske pastaretter, sprøde italienske pizzaer eller overdådig buffet.


Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant til den tid, I ønsker at spise. Bemærk, bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse, og at det ikke er muligt at bestille plads i pizzariaet.

Opera i Oslo

STORBYEN OSLO

På et MiniCruise kan I opleve den norske hovedstad i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj – og der er masser at give sig til!


Oslo er en moderne by, der både indbyder til smukke naturoplevelser, shopping i verdensklasse, kulturelle oplevelser og små hyggelige byrum.
Mange af Oslo populære attraktioner kan I nå til fods fra kajen, hvor skibet lægger til; snup en gåtur på havnen, besøg det spektakulære Operahus, Akerhus Fæstning, Slotsparken eller Oslos populære shopping-strøg, Karl Johan Gate.

Læs mere om Oslo.
  
Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

 
Tjuvholmen i Oslo

OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Oslo byder på sjov og underholdning for store og små, og hele året finder I masser af aktiviteter både inde og ude.


I de sneklædte landskaber i vinteren, kan I besøge de populære ski- og kælkebakker ved Holmenkollen og lade jer udfordre ved skøjtebanen i centrum.
Når solen står højt kan I snuppe en sejltur på Oslofjorden, springe i det krystalklare vand ved Sørenga, eller tage på sightseeingtur på cykel.
I kan også udforske byens lækre madmarkeder, kunst- og designudstillinger, nordisk arkitektur, hippe restauranter, events og meget mere.

Rigtig god fornøjelse!

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​