​MiniCruise til Oslo

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter ombord på skibet. I sejler afsted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler I tilbage mod København, hvor I ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Mulighed for at nyde skønne middage på det åbne hav - husk at bestille mad og bord
  • Underholdning og aktiviteter for børn og voksne
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


​Hyggelige middage til søs

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige middage i smukke omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, som byder på et stort udvalg af lækre retter. Der er mulighed for at sætte tænderne i møre bøffer, 2- til 3-retters menu, autentiske pastaretter, sprøde italienske pizzaer eller overdådig buffet.

Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant til den tid, I ønsker at spise. Bemærk, at bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse, og at det ikke er muligt at bestille plads i pizzariaet.

Minicruise fra københavn

Minicruiset starter, når I ankommer til vores terminal i København om eftermiddagen. Efter en afslappet indkvartering i jeres kahyt er I klar til at opleve alt det, Oslobåden har at byde på. Start eksempelvis med at nyde den fantastiske udsigt fra soldækket, mens kaptajnen begynder udsejlingen fra Københavns Nordhavn.

Jeres minicruise inkluderer to overnatninger om bord på båden og en dag med plads til oplevelser og aktiviteter i den smukke norske hovedstad, Oslo. Hele turen forløber altså over knap tre dage – afgang kl. 16.30 på dag 1 og hjemkomst kl. 9.45 på dag 3

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

På vores minicruises kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. I kan også nyde en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke, der er åben fra december til marts.

Om sommeren kan I gå en tur på havnen, hvor I kan se det spektakulære operahus og rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og pil selv frokosten! Shoppingstrøget, Karl Johan Gate, er bestemt også et besøg

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig.

For børnene er der speciel børneunderholdning. De voksne kan tage på vinbar, kasino (findes kun på Pearl Seaways), diskotek eller besøge en af skibets restauranter og caféer. I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige, hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I finder både pool-område og wellness.

Planlæg jeres MiniCruise til Oslo hjemmefra med vores egen DFDS App, og få mest mulig ud af tiden om bord. Her kan I også følge med i sejlruten, se alle mulighederne på skibet, og se jeres personlige rejseplan.

Om bord på Oslobåden

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​