​MiniCruise til Oslo

Nyd et par skønne dage på havet med et MiniCruise på Oslobåden. Om bord finder du shopping, restauranter og plads til forkælelse, og med 2 dage til søs er der rigeligt tid til at nyde den smukke udsigt, lækre middage og samvær med dem, du holder af.

På et MiniCruise til Oslo har I to nætter ombord på skibet. I sejler afsted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler I tilbage mod København, hvor I ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og næsten 7 timer i Oslo
  • Mulighed for at nyde skønne middage på det åbne hav - husk at bestille mad og bord
  • Underholdning og aktiviteter for børn og voksne
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 
Romantisk MiniCruise: Vidste du, at du også kan få et Romantisk MiniCruise inklusiv champagne, romantiske middage og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris? Eller forlæng dit cruise med en hotelnat i Oslo? Læs mere om Romantisk MiniCruise eller Miniferie med hotel i Oslo.
 

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


FORKÆLELSE på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ingen tid til at kede sig.
For børnene er der blandt andet skattejagt og hestevæddeløb. De voksne kan tage på vinbar, kasino eller besøge en af skibets restauranter og caféer.
I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og endnu mere børneunderholdning.

Om bord på Oslobåden

​Hyggelige middage til søs

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige middage i smukke omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, som byder på et stort udvalg af lækre retter. Der er mulighed for at sætte tænderne i møre bøffer, skandinavisk gourmet menu, autentiske pastaretter, sprøde italienske pizzaer eller overdådig buffet.
Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant til den tid, I ønsker at spise. Bemærk, bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse, og at det ikke er muligt at bestille plads i pizzariaet.

Vigelandsparken i OsloVinter i storbyen Oslo

På et MiniCruise til Oslo kan I opleve den norske hovedstad i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj. Gå en tur på havnen, se det spektakulære operahus, besøg Ankerhus Fæstning, Slotsparken eller Oslos populære shoppingstrøg, Karl Johan Gate.

De sneklædte landskaber, der indrammer Oslo i vinteren, gør byen til den hyggeligste destination for et kort getaway. På denne årstid byder Oslo på vinterstemning, hyggelige byrum, kulturelle oplevelser og gode shopping-muligheder. Der er masser at give sig til inden turen igen går til København!

Læs mere om Oslo.
  
Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

 

Operahuset i Oslo”Baby, it’s cold outside”

I den kolde vinter byder Oslo på en masse aktiviteter inden døre. I kan eksempelvis tage på en af Oslos mange kunst- og design udstillinger. Hold varmen med et besøg på DOGA, der giver et indblik i Norges innovative arkitektur, eller tag på Nationalgalleriet og Historisk museum i centrum inden turen slutter af med et besøg i Oslos Reptilpark.

Når temperaturen falder, kan I varme jer på en drik og norsk hjemmebag på cafeen Kaffistova, der er en hyggelig del af den norske kulturarv. I kan også snuppe en kop af den prisvindende kaffe på Tim Wendelboe, eller prøve byens vildeste vafler hos den hippe Haralds Vaffel.

 Nyd en dag i sneen
Vil I hellere bruge opholdet i Oslo på aktiviteter udendørs, så er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan meget populær i vinteren, ligesom Oslo Vinterpark kun ligger en halv time fra byen med T-banen. Her kan I leje ski, eller besøge Korketrekkeren kælkebakke, der er åben fra december til marts.

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​