Quick Book

​MiniCruise til Oslo

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I sejler af sted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Skønne middage på det åbne hav
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

​Hyggelige middage til søs

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage i smukke omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, og der er et stort udvalg af lækre retter. Der er både mulighed for at sætte tænderne i møre bøffer, 2- til 3-retters menu, autentiske pastaretter, pizza eller buffet.

Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant til den tid I ønsker at spise. Bemærk, at bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse.

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

På et MiniCruise kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. Eller få en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke (åben fra december til marts).

Om sommeren kan I gå en tur på havnen og se rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og pil selv frokosten! Shoppingstrøget, Karl Johan Gate, er bestemt også besøg værd.

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser.

Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig.

For børnene er der speciel børneunderholdning. De voksne kan tage på vinbar, kasino eller besøge en af skibets restauranter og caféer.

I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område og wellness.

Planlæg turen hjemmefra med vores egen DFDS App, og få mest mulig ud af tiden om bord. Her kan I også følge med i sejlruten, se alle mulighederne på skibet og se jeres personlige rejseplan.

Om bord på Oslobåden

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​