Quick Book

​Romantisk weekendophold

Overrask kæresten med et romantisk MiniCruise til Oslo med masser af tid til at nyde livet og ikke mindst hinanden. På et romantisk weekendophold på Oslobåden får I champagne, romantiske middage og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris.

Romantik og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Nyd en miniferie til søs med en, du holder af
  • Romantiske middage på åbent hav 

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Romantisk weekendophold på Oslobåden - solnedgang på dækketMinicruise i romantikkens tegn

Velkommen om bord til en rejse med masser af ’du og jeg tid’. Oslobådens speciale er romantik og nærvær. Her er I væk fra hverdagen og på eventyr midt på havet.

Kom godt fra start

Rejser I på Commodore Class, kan I skåle ’God tur’ i kahytten, hvor der er sørget for lidt mousserende vin. Ellers kan vi anbefale en forfriskning i champagne- eller vinbaren. I sommerhalvåret får I fuld feriestemning på soldækket, mens København forsvinder i horisonten.

Middag med minder

Bestil bord i restauranten og hør, om I kan få et vinduesbord, det er specielt romantisk i sommerhalvåret. I Marco Polo er menukortet spækket med lækkerier, men spørg alligevel tjeneren, om der er nogen dagsspecialiteter. Det hænder, at der kommer et parti friske hummere med fra Oslo.

Solnedgang på dækket

Inden I danser tæt til livebandets romantiske ballader, skal I gå en tur op på dækket. Om aftenen er her sjældent mange mennesker, og I finder snildt et roligt sted at nyde havets brusen, mens solen går ned i horisonten.

'The Couple' i Ekeberg skulpturpark. Foto: VisitOslo Tord Baklund​Romantik i Oslo

I en by som Oslo med både hav, fjeld, små øer og storbymiljø er der tusindvis af romantiske kroge af udforske med din elskede. 

Romantiske udsigter

Tag til Ekeberg og gå hånd i hånd gennem skulpturparken, hvor de imponerende kunstværker står frit i naturlige omgivelser. Passer det med frokost eller aftensmad, så har Ekeberg restauranten panorama udsigt over byen.

Der er flere muligheder for at komme til tops i Oslo. Tag t-banen op til Frognerseteren, turen er en oplevelse i sig selv, med flot udsigt over byen. Den vidunderlige, gamle restaurant Frognerseteren er en klassiker. Stedet oser af romantik.

Overvej at tage en overnatning i Oslo og oplev den smukke solnedgang på Bygdøy. Der er bænke helt ud til vandet, hvor I kan nyde øjeblikket.

Parker og natur

Fra skibet kan I se over til Akershus Fæstning. Gå en tur i det romantiske område rundt om fæstningen, der har en flot udsigt over Oslos havn og alle bådene.

En af Oslos allersmukkeste parker er Vigelandsparken. Et imponerende skue af skulpturer, der forestiller nøgne mennesker.

Vil I hellere lidt ud i naturen, så tag tæppe og picknickurv med til Sognsvann. Sognsvann minder om et romantisk maleri med den stille skovsø, høje træer og livlige ænder. Med T-banen tager det kun 20 minutter fra Oslo S.


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​