​Tag på romantisk weekendophold til Oslo

Overrask kæresten med et romantisk cruise til Oslo med masser af tid til at nyde livet og ikke mindst hinanden. På jeres weekendophold på Oslobåden får I champagne, en romantisk middag og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris.

Bestil en romantisk miniferie nu, og få:
  • To dage med romantik og forkælelse på Oslobåden
  • En rigtig kærestetur med hygge og samvær på åbent hav
  • En velsmagende 3-retters middag og morgenbuffet
  • To overnatninger ombord og en dag i Oslo
  • 1 glas udsøgt champagne i vinbaren.

Husk at tilvælge morgenbuffet i online booking begge morgener, medmindre I booker en Commodore-kahyt, hvor morgenbuffeten er inkluderet i kahytsprisen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Romantisk weekendophold på Oslobåden - solnedgang på dækketRomantisk miniferie til søs

Velkommen om bord til en miniferie i romantikkens tegn med masser af ’du og jeg tid’. Oslobådens speciale er romantik og nærvær. På dette todages cruise er I langt væk fra hverdagens rutiner og travle arbejdsdage – på eventyr midt på havet.

Kom godt fra start

Rejser I på Commodore Class, kan I skåle ’god kærestetur’ i kahytten, hvor der er sørget for lidt mousserende vin. Ellers kan vi anbefale en forfriskning i champagne- eller vinbaren. I sommerhalvåret får I fuld feriestemning på soldækket, mens København forsvinder i horisonten.

Middag med minder

På udturen byder Explorers Steakhouse på en 3-retters menu med en førsteklasses steak og delikat tilbehør, der fremhæver kødets naturlige smag. Menuen er inkluderet i prisen for turen. Bestil bord i restauranten, og hør, om I kan få et vinduesbord – det er specielt romantisk i sommerhalvåret.

På hjemturen kan I eksempelvis bestille bord i restaurant SJØ hvor du forkæle dig selv med en 4, 5 eller 7-retters menu af lokale råvarer fra Skandinavien.

Solnedgang på dækket

Inden I danser tæt til livebandets romantiske ballader, skal I gå en tur op på dækket og nyde jeres romantiske cruise i det fri. Om aftenen er her sjældent mange mennesker, og I finder snildt et roligt sted at nyde havets brusen, mens solen går ned i horisonten.

'The Couple' i Ekeberg skulpturpark. Foto: VisitOslo Tord Baklund​Romantik i Oslo

I en by som Oslo med både hav, fjeld, små øer og storbymiljø er der tusindvis af romantiske kroge af udforske med din elskede. Det er derfor den perfekte by til en miniferie, et weekendophold med kæresten eller en gave til kæresteparret.

Romantiske udsigter

Tag til Ekeberg og gå hånd i hånd gennem skulpturparken, hvor de imponerende kunstværker står frit i naturlige omgivelser. Passer det med frokost eller aftensmad, så har Ekeberg-restauranten panorama udsigt over byen.

Der er flere muligheder for at komme til tops i Oslo. Tag t-banen op til Frognerseteren – turen er en oplevelse i sig selv, med flot udsigt over byen. Den vidunderlige, gamle restaurant Frognerseteren er en klassiker, der oser af kærlighed.

Overvej at tage en overnatning i Oslo, og oplev den smukke solnedgang på Bygdøy. Der er bænke helt ud til vandet, hvor I kan nyde jeres romantiske getaway uforstyrret.

På kærestetur i det fri

Fra cruiseskibet kan I se over til Akershus Fæstning. Gå en tur i det smukke område rundt om fæstningen, der har en flot udsigt over Oslos havn og alle bådene. En af Oslos allersmukkeste parker er Vigelandsparken. Et imponerende skue af skulpturer, der forestiller nøgne mennesker.

Vil I hellere lidt ud i naturen, så tag tæppe og picknickurv med til Sognsvann. Sognsvann minder om et romantisk maleri med den stille skovsø, de høje træer og de livlige ænder. Med T-banen tager det kun 20 minutter fra Oslo S.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​