Havudsigt for 0,-

Vi har netop vundet prisen som ”Europas Førende Færgeoperatør 2018”. Det er vi meget stolte af, men vi kunne ikke have gjort det uden din støtte. Derfor kvitterer vi nu med et ekstra godt sommertilbud. Få havudsigt fra kahytten med kvit og frit, når du booker et skønt 2-dages MiniCruise til Oslo. Så har du rig mulighed for at nyde udsigten til de smukke skandinaviske kyster hele vejen til Oslo og på rejsen tilbage.      

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og næsten 7 timer i Oslo
  • Hygge og tid til hinanden
  • Mulighed for at nyde skønne middage - husk at bestille mad og bord
  • Miniferie inkl. havudsigt og masser af underholdning om bord 

Fyld kahytten tilbud: MiniCruise 2-5 personer fra 555,- + tillæg* pr. kahyt med havudsigt.
Rejs udvalte dage i september. Bestil inden: 31. oktober. Først til mølle.
Læs mere og bestil 'Fyld kahytten MiniCruise' her.

​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.

 

MiniCruise fra København

MiniCruiset starter, når I ankommer til vores terminal i København om eftermiddagen. Efter en afslappet indkvartering i jeres kahyt er I klar til at opleve alt det, Oslobåden har at byde på. Start eksempelvis med at nyde den fantastiske udsigt fra soldækket, mens kaptajnen begynder udsejlingen fra Københavns Nordhavn. Jeres MiniCruise inkluderer to overnatninger om bord på båden og en dag med plads til oplevelser og aktiviteter i den smukke norske hovedstad, Oslo. Hele turen forløber altså over knap tre dage – afgang kl. 16.30 på dag 1 og hjemkomst kl. 9.45 på dag 3.

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOslo Oplev Oslo

På vores MiniCruises kan I opleve Oslo i de små 6 timer, skibet ligger ved kaj. Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. I kan også nyde en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke, der er åben fra december til marts. Gå en tur på havnen, hvor I kan se det spektakulære operahus. Shoppingstrøget, Karl Johan Gate, er bestemt også et besøg  Opdag Oslo

Standard eller luksus. Læs om kahytterne.

Kahyt med havudsigt
Sov godt hele vejen til Norge

Når du sejler til Norge, sparer du en overnatning undervejs. Du kommer udhvilet frem og er klar til at køre videre mod målet for din rejse. Uanset hvilken slags kahyt du vælger, er du sikker på at få din egen køje i en kahyt med privat badeværelse. Sengen er redt og friske håndklæder ligger klar til dig.

Er du til luksus eller standard?

Commodore Class er kahytter med god hotelstandard. Disse kahytter har havudsigt, dobbeltseng og privat badeværelse. Delikat Commodore morgenbuffet er med i prisen. Skal det være endnu mere luksuriøst, skal du bestille Commodore de Luxe, Balcony eller Owners Suite - store luksuskahytter med adgang til Commodore Loungens fristende udvalg af kaffe, kage, drikkevarer og snacks.

Standardkahytter er kahytter med køjesenge. Der kan bo fra en til seks personer i kahytten. Vælg mellem med og uden havudsigt.

Kahytsoversigt

Middag med havudsigt. Læs mere om restauranterne.

Buffet i 7 Seas restaurantKulinariske fristelser

Skibet er en hel lille oase på havet, og der er ikke langt til nærmeste restaurant. I Explorers Steakhouse får du sydende, møre bøffer og i 7 Seas Buffetrestaurant er der stor chance for at maven bliver mæt før øjnene.

Du kan også vælge et let måltid med havudsigt i vinbaren eller sætte tænderne i en italiensk pizza i restaurant Little Italy.

Nyd din morgenkaffe sammen med den smukke indsejling i Oslofjorden. Du lægger en god bund med den store morgenbuffet i 7 Seas Buffet Restaurant.

Middage med havudsigt

Du kan med fordel sikre bord hjemmefra i alle restauranter undtagen Little Italy og til morgenmaden. Det gør du ved at bestille mad på forhånd - dog senest kl. 16 dagen før afrejse. Udenfor højsæsonen kan du tilmed sikre dig et vinduesbord med havudsigt i 7 Seas Buffetrestaurant. 

oversigt over restauranter

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​