Quick Book

​luksusCruise til Oslo

To dage på Oslobåden fyldt med oplevelser i en luksuriøs Commodorekahyt med havudsigt og dobbeltseng. Den fantastiske Commodore morgenbuffet er naturligvis inkluderet i prisen. Nyd udsigten over havet fra jeres skønne kahyt, mens aftensolen går ned, eller lad jer forkæle i en skibets mange restauranter og nyd oplevelsen.

To dage med forkælelse på Oslobåden
  • Større kahyt med dobbeltseng
  • Følelse af luksus
  • Commodore morgenbuffet er inkluderet

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Bubble Zone på OslobådenluksusMiniCruise

Tænk på alt det, du ønsker dig af en weekend i luksus og velvære. Meget af det finder du på Oslobåden! Havudsigt så langt øjet rækker, maritim stemning, luksuriøse kahytter og et godt udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Fra bobler i baren til bobler i poolen

Nyd den smukke havudsigt fra champagne- og vinbaren, der frister med liflige bobler og dyrebare dråber. Udvalget i vinbaren spænder fra ’value for money’ til ekstravagante vine fra de ypperste vinproducenter.

Længere nede i skibet bløder Bubble Zones jacuzzi op for dine spændinger og giver dig en dejlig ro i kroppen. Fuldend velværen med massage, ansigtsbehandling eller manicure i Bubble Zone Wellness.

Bubble Zone Wellness

Den vigtige smagsoplevelse

Maden er en del af rejseoplevelsen, og en vellykket middag sætter prikken over i’et på turen. På Oslobåden går du ikke forgæves efter gode smagsoplevelser. Du kan tyvstarte i vinbaren med små lækre appetizers, men husk at gemme appetit til middagen i restauranten. I Steakhouse serveres sydende og møre kvalitetsbøffer, mens Marco Polo har et fristende udvalg af menuer med sæsonens specialiteter.

Commodore Balcony på Crown Seaways - med direkte adgang til Commodore LoungenKahytter der gør forskellen

Commodore Class er nogle af Oslobådens bedste kahytter. Her bor du i store kahytter med dobbeltseng, tv og privat badeværelse. På Commodore Class er den delikate Commodore Class morgenbuffet med i prisen.

Commodore Class

Commodore de Luxe

Vil du virkelig flotte dig, så vælg en Commodore de Luxe, Commodore Balcony med egen balkon eller Owners Suite med indendørs eller udendørs jacuzzi.

I disse kahytter kan du få room service, og du får adgang til Commodore de Luxe Loungen.

Commodore de Luxe

Commodore de Luxe Loungen

I loungen er der stillet lidt godt frem til dig, der rejser på Commodore de Luxe. Kaffe og kage, øl, vin, vand og snacks. På Crown Seaways er loungen i forbindelse med Commodore Balcony kahytterne. Pearl Seaways lounge har en dejlig ugeneret udendørs terrasse.

lounge


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​