tag på LUKSUSCRUISE TIL OSLO

Med et luksuscruise får du dage på Oslobåden fyldt med oplevelser i en luksuriøs Commodore-kahyt med havudsigt og dobbeltseng. Den delikate Commodore morgenbuffet er naturligvis inkluderet i prisen. Nyd udsigten over havet fra jeres skønne kahyt, mens aftensolen går ned, eller lad jer forkæle i en skibets mange restauranter.

Bestil dit luksuscruise nu, og få:
  • En luksuriøs kahyt med dobbeltseng
  • To dage med fuld forkælelse på Oslobåden
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser
  • En dag med plads til masser af oplevelser i Oslo
  • Commodore-morgenbuffet på både ud- og hjemrejsen

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Bubble Zone på OslobådenluksusMiniCruise

Tænk på alt det, du ønsker dig af en weekend i luksus og velvære. Du får det hele med et luksuskrydstogt på Oslobåden! Havudsigt så langt øjet rækker, maritim stemning, luksus-kahytter, smagfulde middage, shopping, barer og underholdning for børn og for voksne.

Fra bobler i baren til bobler i poolen

Nyd luksuscruiset i den smukke champagne- og vinbar med havudsigt, der frister med liflige bobler og dyrebare dråber. Udvalget i vinbaren spænder fra ’value for money’ til ekstravagante vine fra de ypperste vinproducenter.

Længere nede i skibet bløder Bubble Zones jacuzzi op for dine spændinger og giver dig en dejlig ro i kroppen. Fuldend velværen med massage, ansigtsbehandling eller manicure i Bubble Zone Wellness.

Bubble Zone Wellness

Den vigtige smagsoplevelse

Maden er en del af rejseoplevelsen, og en vellykket middag sætter prikken over i’et på turen. På Oslobåden går du ikke forgæves efter gode smagsoplevelser. Du kan tyvstarte i vinbaren med små lækre appetizers, men husk at gemme appetit til middagen.

I Steakhouse serveres sydende og møre kvalitetsbøffer, mens SJØ hylder Skandinavien og afspejler vores passion for god mad, lokale råvarer og kulinarisk historiefortælling.

Er du til sprøde italienske pizzaer og pasta, kan du besøge Little Italy, og kan du ikke helt beslutte dig, så prøv vores overdådige 7 Seas Buffet med et bredt udvalg af frisklavede lækkerier.

Restauranter

Commodore Balcony på Crown Seaways - med direkte adgang til Commodore LoungenKahytter der gør forskellen

Dit luksuscruise starter med en indkvartering i en af vores Commodore Class-kahytter, der er blandt Oslobådens største og bedste kahytter. Her får du en luksuriøs kahyt af hotelstandard med havudsigt, dobbeltseng, tv samt eget bad og toilet.

Vi byder på lidt mousserende vin på udrejsen og en forfriskende kildevand til at slukke tørsten. Den delikate Commodore Class-morgenbuffet er inkluderet i prisen for luksuskrydstogtet, og der er naturligvis rene håndklæder og sengelinned i alle kahytter.

Commodore Class

Commodore de Luxe

Hvis du ønsker et luksuscruise udover det sædvanlige, kan du booke Commodore de Luxe (der kan fås med jacuzzi), Commodore Balcony med egen balkon eller Owners Suite (der på Pearl Seaways har privat terrasse og udendørs jacuzzi). Der medfølger room service, hvis du ønsker det, og du får adgang til vores eksklusive Commodore de Luxe Lounge under hele turen.

Commodore de Luxe

Commodore de Luxe Loungen

I loungen er der stillet lidt godt frem til dig, der rejser på Commodore de Luxe. Her finder du kaffe, kage, øl, vin, vand og snacks, et bredt udvalg af aviser og magasiner og et stille arbejdsområde med adgang til PC.

På Crown Seaways er loungen placeret i forbindelse med Commodore Balcony kahytterne. På Pearl Seaways byder loungen på en dejlig ugeneret udendørs terrasse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord til et uforglemmeligt luksuskrydstogt.

lounge


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​