​MiniCruise med familien

Glæd børnene med et MiniCruise til Oslo, hvor der er masser af underholdning om bord. Børnene keder sig aldrig på Oslobåden, hvor der både er skattejagt, hestevæddeløb og poolområde. Tag familien med på en skøn familietur – hvor I har masser af familietid sammen! Stort program i vinterferien uge 7, 8 og 9. 

Familietur med samvær og nærvær på Oslobåden
 • Ferie og afslapning med familien
 • Mulighed for at gå om bord i den lækre buffet i restaurant 7 Seas, hvor ungerne kan slå sig løs i børnebuffetten.
 • Stort børneprogram hele året - mød Jack The Pirate og alle hans piratvenner.
 • To overnatninger om bord og en dag i Oslo

  Tip: Husk at børn (0-11 år) spiser gratis morgenbuffet ved bestilling hjemmefra. Max. 2 børn per betalende voksen.
  ​Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
  *Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


  ​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


   

  Om bord på Oslobåden

  Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser.

  Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig.

  For børnene er der blandt andet skattejagt og hestevæddeløb. De voksne kan tage på vinbar, kasino eller besøge en af skibets restauranter og caféer.

  I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og mere børneunderholdning.

  Planlæg turen hjemmefra med vores egen DFDS App, og få mest muligt ud af tiden på skibet. Her kan I også følge med i sejlruten, se alle mulighederne om bord og se jeres personlige rejseplan.

  Oplev Oslo

  På et MiniCruise kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

  Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. Eller få en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke (åben fra december til marts).

  Om sommeren kan I gå en tur på havnen og se rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og lær børnene at pille deres egen frokost!

  Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

  Oplevelser i Oslo

  Middage med havudsigt

  Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige familiemiddage i maritime omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, og der er et stort udvalg af lækre retter. Der er både mulighed for at sætte tænderne i lækre møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet.

  Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant og bedre kan planlægge hvornår I gerne vil spise - og blive klar til børneunderholdingen ikke mindst. Bemærk, at bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse.

  Ansigtsmaling på OslobådenBørnenes Oslobåd 

  På et stort skib som Oslobåden er der nok at opleve – især for børnene. 

  Jack the Pirate og hans piratvenner underholder med skattejagt, lege og konkurrencer. Og i aftenklubben er der 'Jack the Pirate race' for hele familien. I Kidz Club kan børnene gå på skattejagt, tegne og være med i sjove lege og konkurrencer.

  De mindste børn har eget legeområde, og de lidt større plejer at glæde sig til et dyp i poolen i Bubble Zone. Så husk badetøjet.

  Underholdning for børn


  DFDS er Europas og Verdens førende Færgeoperatør 2017​​


  Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2017 & the Wolrd´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
  Awards​​​​​​