​MiniCruise i vinterferien

Tag familien med på et MiniCruise til skønne Oslo i vinterferien, og få en hel uges oplevelser på blot et par dage. Nyd to maritime aftener til søs med mange spændende aktiviteter – hop i skibets pool, deltag i skattejagten, besøg tax-free shoppen og nyd en hyggelig middag med havudsigt. I Oslo kan I besøge hele familiens favoritattraktioner – var det noget med sjov og leg i Norges museum for Videnskab & Teknologi, et besøg i Oslo Reptile Park eller udendørssjov på i Oslo Skicenter?

Familietur med samvær og nærvær på Oslobåden
  • Et oplevelsesrigt MiniCruise med hele familien
  • Mulighed for at gå om bord i den lækre buffet i restaurant 7 Seas, hvor ungerne kan slå sig løs i børnebuffetten.
  • Stort børneprogram hele året - mød Jack The Pirate og alle hans piratvenner. Esktra oplevelser i vinterferien.
  • 2 aftener og nætter til søs og næsten 7 timer i skønne Oslo

    Tip: Husk at børn (0-11 år) spiser gratis morgenbuffet ved bestilling hjemmefra. Max. 2 børn per betalende voksen.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


MiniCruise for 2 eller Miniferie med hotel i Oslo
Vidste du, at du også kan få et Romantisk MiniCruise inklusiv champagne, romantiske middage og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris? Eller en Miniferie med hotel i Oslo. Læs mere om Romantisk MiniCruise, MiniCruise hver dag hele året eller Miniferie med hotel i Oslo.
Læs mere om MiniCruise hele året.

Ønsker du at rejse andre tidspunkter på året, kan du booke her.

Vinterferie på Oslobåden

Leg og sjov i BubbleZone

BubbleZone er børnenes favorit-sted, og det forstår vi godt. Her kan man hoppe i poolen og tage med på skattejagt og deltage tegnekonkurrencer. Hvis mor og datter ønsker at lave noget specielt sammen, så kan I besøge welnessafdelingen, hvor I kan få en «mor-datter manicure»!

Dine favoritter i buffetten

Om bord finder du restauranter for enhver smag, men børnenes favorit må være vores lækre aftenbuffet i 7 Seas. Her kan man vælge lige dét man ønsker, og til dessert kan man lave sin egen softice med masser af tilbehør – det er toppen af lykken!

Morgenmad med udsigt

Hvis I står tidligt op, kan hele familien spise dagens første måltid sammen, mens I nyder indsejlingen til Oslo gennem de smukke norske fjelde. Morgenmad har alle brug for – især når en oplevelsesrig dag i Oslo venter forude. I vores morgenmadsbuffet kan man vælge lige dét, man har lyst til. Her findes brød, pålæg, yoghurt, frugt, æg og meget mere.

Husk! Hvis du bestiller morgenbuffet hjemmefra, spiser børn (op til 11 år) gratis (max. 2 børn pr. voksen)


  Aktiviteter og underholdning for børn

Oplevelser i Oslo

Oslo Reptile Park

Midt i Oslo ligger den indendørs Zoo, hvor I kan opleve mere end 100 forskellige dyrearter. Se græsslangerne sno sig højt over de mange firben, kamæloner og taranteller på jorden, mens krokrodillen, skilpadderne og de flotte fisk leger i vandet. Se fodringen hver dag kl. 17.00, og få chancen for at møde nogle af dyrene på tæt hold bagefter. 

Norges Museum for Videnskab & Teknologi

Nationalmuseet for teknologi, industri, videnskab og medicin inviterer nysgerrige sjæle i alle aldre velkommen til en dag fyldt med sjove oplevelser. Gå på opdagelse i museets mere end 100 interaktive installationer og spændende aktiviteter i både weekender og ferier. Centeret er det helt ideele sted for sjov, leg og læring.

Oslo Skicenter

På skicenteret lige nord for Oslo finder du hele fem skibakker, fire lifter, mulighed for ski- og snowboardundervisning, kælkebakker, cafeer og meget mere. Her kan I boltre jer i sneen og få en aktiv dag med masser af underholdning undervejs. Uanset om I er erfarne eller nyudklækkede skiløbere, så kan hele familien her udfordre teknikken og glæde sig til god dag i sneen.

Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. Eller få en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke (åben fra december til og med marts).

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Oplevelser i Oslo

Børnenes Oslobåd

På Oslobåden er der altid masser af aktiviteter, sjov og eventyr at give sig til for hele familien. På skibet bliver små landkrabber til store pirater, og der er bestemt ikke tid til at kede sig om bord. Mød Jack the Pirate, tag på skattejagt og spil med i hestevæddeløbet i aftenklubben. Du kan se hele programmet for vinterferien nedenfor.

Underholdning for børn


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​