​MiniCruise for hele familien

Tag hele familien med på et MiniCruise til fantastiske Oslo og få en hel uges oplevelser på blot et par dage.
Hop om bord, stil taskerne i kahytten og glæd jer til at udforske alt, hvad Oslobåden har at byde på. Snup en dukkert i poolen, inden børnene tager på skattejagt med piratklubben og hilser på deres favorit til hestevæddeløbet. Til aften samles hele familien til middag med havudsigt efterfuldt af underholdning i aftenklubben, hvor børnene kan tegne, spille eller deltage i sjove konkurrencer.

Næste dag vågner I op til den smukke indsejling til Oslo, hvor I har næsten 7 timer til oplevelser, før turen går tilbage mod København.

MiniCruise til Oslo


​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Middage med havudsigt

Oslobåden byder på flere lækre madoplevelser. Børn elsker vores 7 Seas aftenbuffet, der også indeholder sin helt egen børnebuffet. Her kan børnene altid finde deres favoritter, og til dessert venter softice-maskinen på at lægge den sidste bund i de sultne maver.
På vej hjem kan I besøge Explorers Steakhouse, hvor køkkenets grilleksperter står klar med en Piratmenu til familiens mindste sørøvere.

BubbleZone

Hele familien kan nyde en tur i vores poolområde. Her finder I flere bassiner at plaske rundt i, boblebad og endda en sauna.

Børnenes Oslobåd

På Oslobåden findes der altid masser af aktiviteter, sjov og eventyr for hele familien. Om bord bliver små landkrabber til store pirater, og der er masser af tid til leg, når man er til havs.
Mød Jack the Pirate, gå på skattejagt og vær med til hestevæddeløb i aftenklubben.

Stort børneprogram

Skibet er ladet med spændende aktiviteter for familiens yngste. Her kan børnene glæde sig skattejagt, tegnekonkurrencer, leg i poolen, hestevæddeløb og meget mere. De sjove oplevelser står i kø for børn og barnlige sjæle om bord. 


Aktiviteter og underholdning for børn

Sjov og læring i Oslo

Oslo har mange fantastiske museer at vælge i mellem, og mange af dem henvender sig ligeså meget til børn som til voksne. På Vikingeskibsmuseet kan børnene opleve et ægte vikingeskib, mens de lærer at telegrafere deres eget navn på morsesprog hos Norsk Telemuseum

Norges Museum for Videnskab & Teknologi

Nationalmuseet for teknologi, industri, videnskab og medicin inviterer nysgerrige sjæle i alle aldre velkommen til en dag fyldt med sjove oplevelser. Gå på opdagelse i museets mere end 100 interaktive installationer og spændende aktiviteter i både weekender og ferier. Centeret er det helt ideele sted for sjov, leg og læring.

Oslo Reptile Park

Midt i Oslo ligger et indendørs Zoo, hvor I kan opleve mere end 100 forskellige dyrearter. Se græsslangerne sno sig højt over de mange firben, kamæloner og taranteller på jorden, mens krokrodillen, skilpadderne og de flotte fisk leger i vandet. Se fodringen på tæt hold og få chancen for at møde nogle af dyrene bagefter. 


Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad. Oplevelser i Oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​