​MiniCruise med familien

Glæd familien med et MiniCruise med masser af underholdning om bord. Børnene keder sig aldrig på Oslobåden, hvor der både er skattejagt, hestevæddeløb og poolområde. Tag afsted på en skøn familietur – hvor I har masser af familietid sammen!

Familietur med samvær og nærvær på Oslobåden
  • Ferie og afslapning med familien
  • Mulighed for at gå om bord i den lækre buffet i restaurant 7 Seas, hvor ungerne kan slå sig løs i børnebuffetten.
  • Stort børneprogram hele året - mød Jack The Pirate og alle hans piratvenner.
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo

    Tip: Husk at børn (0-11 år) spiser gratis morgenbuffet ved bestilling hjemmefra. Max. 2 børn per betalende voksen.

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


MiniCruise for 2 eller Miniferie med hotel i Oslo
Vidste du, at du også kan få et Romantisk MiniCruise inklusiv champagne, romantiske middage og morgenbuffet med den skønneste udsigt til specialpris? Eller en Miniferie med hotel i Oslo. Læs mere om Romantisk MiniCruise, MiniCruise hver dag hele året eller Miniferie med hotel i Oslo.
Læs mere om MiniCruise hele året.

Ønsker du at rejse andre tidspunkter på året, kan du booke her.

Om bord på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser.

Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig.

For børnene er der blandt andet skattejagt og hestevæddeløb. De voksne kan tage på vinbar, kasino eller besøge en af skibets restauranter og caféer.

I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og mere børneunderholdning.


Aktiviteter og underholdning for børn

Oplev Oslo

På et MiniCruise kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

I foråret og om sommeren kan I gå en tur på havnen og se rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og lær børnene at pille deres egen frokost!

Eller tage på bådsightseeing i Oslofjorden.

Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. Eller få en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke (åben fra december til og med marts).

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Oplevelser i Oslo

Middage med havudsigt

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige familiemiddage i maritime omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, og der er et stort udvalg af lækre retter. Der er både mulighed for at sætte tænderne i lækre møre bøffer, skandinavisk menu eller stor buffet.

Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant og bedre kan planlægge hvornår I gerne vil spise - og blive klar til børneunderholdingen ikke mindst. Bemærk, at bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse.

Ansigtsmaling på OslobådenBørnenes Oslobåd 

På et stort skib som Oslobåden er der nok at opleve – især for børnene. 

Jack the Pirate og hans piratvenner underholder med skattejagt, lege og konkurrencer. Og i aftenklubben er der 'Jack the Pirate race' for hele familien. I Kidz Club kan børnene gå på skattejagt, tegne og være med i sjove lege og konkurrencer.

De mindste børn har eget legeområde, og de lidt større plejer at glæde sig til et dyp i poolen i Bubble Zone. Så husk badetøjet.

Underholdning for børn


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​