​MiniCruise med familien

Glæd børnene med et MiniCruise til Oslo, hvor der er masser af underholdning om bord. Børnene keder sig aldrig på Oslobåden, hvor der både er skattejagt, hestevæddeløb og poolområde. Tag familien med på en skøn familietur – det bliver ikke kedeligt!

Familietur med samvær og nærvær på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Mulighed for at nyde den lækre buffet i restaurant 7 Seas, hvor ungerne kan slå sig løs i børnebuffetten.
  • Stort børneprogram - mød Jack The Pirate og alle hans piratvenner.

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Om bord på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser.

Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig.

For børnene er der blandt andet skattejagt og hestevæddeløb. De voksne kan tage på vinbar, kasino eller besøge en af skibets restauranter og caféer.

I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og mere børneunderholdning.

Planlæg turen hjemmefra med vores egen DFDS App, og få mest muligt ud af tiden på skibet. Her kan I også følge med i sejlruten, se alle mulighederne om bord og se jeres personlige rejseplan.

Oplev Oslo

På et MiniCruise kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. Eller få en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke (åben fra december til marts).

Om sommeren kan I gå en tur på havnen og se rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og lær børnene at pille deres egen frokost!

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Oplevelser i Oslo

Middage med havudsigt

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige familiemiddage i maritime omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, og der er et stort udvalg af lækre retter. Der er både mulighed for at sætte tænderne i lækre møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet.

Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant og bedre kan planlægge hvornår I gerne vil spise - og blive klar til børneunderholdingen ikke mindst. Bemærk, at bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse.

Ansigtsmaling på OslobådenBørnenes Oslobåd 

På et stort skib som Oslobåden er der nok at opleve – især for børnene. 

Jack the Pirate og hans piratvenner underholder med skattejagt, lege og konkurrencer. Og i aftenklubben er der 'Jack the Pirate race' for hele familien. I Kidz Club kan børnene gå på skattejagt, tegne og være med i sjove lege og konkurrencer.

De mindste børn har eget legeområde, og de lidt større plejer at glæde sig til et dyp i poolen i Bubble Zone. Så husk badetøjet.

Underholdning for børn


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​