MiniCruise til oslo med et hav af oplevelser

Drøm dig væk på et MiniCruise. Slendretur på dækket, udsigten ud over havet, lækre middage, shopping, kølige drinks og din bløde pude er kun "et dæk væk" i kahytten. Små pirater finder hurtigt deres favoritsteder om bord og i Kidz Club er der plads til både leg og hygge.

Forslag til hvordan et MiniCruise kan se ud

Dag 1:

Du ankommer i vores terminal i København om eftermiddagen, hvor du checker ind og går om bord på Oslobåden. Pak dine ting ud i kahytten, kom op på soldækket, og nyd den fantastiske udsigt, mens kaptajnen begynder udsejlingen fra København. Senere på aftenen kan du spise en god middag i en af vores restauranter, mens du læner dig tilbage og nyder, at vi sørger for at fylde dit glas, servere din mad, og ikke mindst rydde op. Når trætheden melder sig, kan du trække dig tilbage i kahytten og nyde en god nats søvn.

Dag 2:

Om morgenen kan du nyde den smukke indsejling i Oslo fjord, mens solen står op. Spis den store morgenbuffet i vores restaurant, 7 Seas, inden skibet ankommer til Oslo kl. 9.45. Her har du ca. 6 timer til at opleve den norske hovedstad og alle dens seværdigheder, inden turen går tilbage mod København kl. 16.15.    
Tilbage på båden har du tid til at shoppe i vores Tax Free shop, eller måske du vil en tur i svømmebassinet inden maden. Du kan også drikke en kaffe i Baresso eller nyde udsigten, mens I sejler gennem Oslo Fjord. Om aftenen har vores barer og natklub åbent, så I kan nyde en dans eller en forfriskning, inden det er tid til den sidste overnatning om bord.

Dag 3:

Nyd den store morgenbuffet om bord, inden du igen er tilbage i København kl. 9.45.