Tryllefløjten OperaCruise

Oplev det fantastiske univers af Mozarts musik, smukke prinsesser, mærkelige skabninger og magiske toner. Den eventyrlige fortælling om Tryllefløjten tager hul på universelle emner som kærlighed, venskab, livets skæbner og kampen mellem det gode og onde, og i stykket udspilles et underholdende drama med humor i højsædet.
Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger – to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Tryllefløjten - Opera i operaen

Den imponerende musik, der formidles i eventyret i Tryllefløjten, vil efterlade dig med en følelse af at have været vidne til noget helt specielt. Alexander Mørk-Eidem er kendt for sine populære reproduktioner af klassiske stykker i nye klæder. Det gælder også Tryllefløjten, hvor Alexander genskaber den humoristiske atmosfære, der også tryllebandt publikum første gang stykket blev vist.

Afrejse: 28. april, 8. maj eller 25. maj 2019   
Opera: 29. april, 9. maj eller 26. maj 2019   
Scene & pladser: Hovedscenen   
Komponist til Rosenkavalen er Wolfgang Amadeus Mozart

operacruise oversigt

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

De komfortable værelser har bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​