Rosenkavaleren OperaCruise

Oplev Richard Strauss’ klassiske opera, Rosenkavaleren, der er spækket med kærlighed, komedie og enestående musik. Stykket tager fat i det bittersøde møde mellem ung kærlighed og moderne melankoli, og Rosenkavaleren lever virkeligt op til sit ry som en af de største tyske operasuccesser nogensinde.
Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger – to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


RoseNkavaleren - Opera i operaen

I denne historie inviteres du ind i det aristokratiske miljø i Wiens glitrende balsale i midten af 1700-tallet. Her vil du både opleve berusende opera og Strauss’ velkendte mix af forskellige stilarter, der har gjort Rosenkavaleren til en stor succes blandt publikum.

Afrejse: 15. marts 2019 eller 23. marts 2019
Opera: 16. marts 2019 eler 17. marts 2019   
Scene & pladser: Hovedscenen   
Komponist af Rosenvaleren er Richard Strauss

operacruise oversigt

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

De komfortable værelser har bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​