Rigoletto operacruise


Salget er lukket for denne forestilling. Find andre OperaCruises her.


”La donna é mobile”. Kvinder er lunefulde. Det påstår hertugen af Rigoletto i hvert fald. I Verdis’ mesterværk møder vi hofnaren, Rigoletto, der kæmper for at blive respekteret. Hans eneste lyspunkt i livet er datteren, Gilda, som han prøver at beskytte fra livets sorger. Men da en enkelt fejltagelse får hans verden til at styrte sammen, begynder sindssygen at tage over.

Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger: to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo

  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Operaen i Oslo. Foto: VisitOsloRigoletto - opera

Oplev en dramatisk tragedie i tre akter, hvor følelserne er stærke og musikken er rørende. I Verdis’ mesterværk befinder vi os i skellet mellem en fars store kærlighed, psykologisk fordybelse og nogle af de fineste melodier, der nogensinde er skrevet. Stykket inkluderer den berømte Operaarie ”La Donna é mobile”, (Kvinder er lunefulde).

Afrejse: 07. oktober 2019
Opera: 08. oktober 2019
Scene: Hovedscenen, Operahuset i Oslo - balkong
Varighed: 3 t. (1 pause)

operacruise oversigt 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Hotellet ligger i gåafstand til mange af byens populære attraktioner, shoppinggader, restauranter og meget mere. Hotellets komfortable værelser har alle bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er desuden telefon, minibar og TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 OsloDFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​