Mestersangerne i Nürnberg operacruise

Vil du gerne nyde Wagners fantastiske musik i en fortælling, der er let og sjov, men som også berører dybe og vigtige emner? Så er Mestersangerne i Nürnberg til dig! Walther, der er forelsket i Eva, stiller op i en sangkonkurrence, da hun er udlovet som førstepræmie. Dog er vejen til sejr ikke nem, og Walther tvinges til at gribe konkurrencen helt anderledes an. 

Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger: to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo

  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 
Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Operaen i Oslo. Foto: VisitOsloMESTERSANGERNE I NÜRNBERG

Mestersangerne i Nürnberg kaldes ofte for Wagners eneste komiske opera, og i modsætning til hans andre stykker, så handler denne om helt almindelige mennesker. Richard Jones er instruktør på opførelsen i Oslo, hvor han formår at bringe lys, humor og surrealisme ind i en opera, hvor seriøsiteten og melakolien venter rundt om hjørnet.

Afrejse: 24. april 2020
Opera: 25. april 2020
Scene: Hovedscenen, Operahuset i Oslo
Varighed: 5 t. 45 min (Start kl. 17.00)

operacruise oversigt 

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Hotellet ligger i gåafstand til mange af byens populære attraktioner, shoppinggader, restauranter og meget mere. Hotellets komfortable værelser har alle bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er desuden telefon, minibar og TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 OsloDFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​