Madama Butterfly operacruise

En japansk pige mødes med en amerikansk officer. Hun har længe drømt om den amerikanske frihed, han om det eksotiske øst. Men er der tale om ægte kærlighed, eller tiltrækkes de begge blot af dét, der er anderledes? Madama Butterfly handler om kultur, brudte drømme, kærlighedens spil og dyb alvor tilsat Puccinies smukke musikstykker.

Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger: to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 

Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Operaen i Oslo. Foto: VisitOslomADAMA bUTTERFLY - opera

Oplev Puccinis smukke opera om håb og knuste drømme. Her synger Madama Butterfly, eller Cio-Cio-San som hun hedder,  ”Un bel di” – en smuk dag – som er en af hendes mest berømte arier. Historien fortælles gennem hovedpersonens voksne søn, der tænker tilbage på hans forældres møde i tiden lige efter anden verdenskrig.

Afrejse: 1. februar 2020
Opera: 2. februar 2020 kl. 19.00
Scene: Hovedscenen, Operahuset i Oslo 
Varighed: 3 timer    

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Hotellet ligger i gåafstand til mange af byens populære attraktioner, shoppinggader, restauranter og meget mere.
Hotellets komfortable værelser har alle bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er desuden telefon, minibar og TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​