figaros bryllup operacruise

Salget er lukket for denne forestilling. Find andre OperaCruises her.

Tænk hvis din chef insisterede på at gå i seng med din kæreste, før bryllupsklokkerne ringede? Det sker for Figaro, da greven vil have fat i hans forlovede, Susanna. Figaros Bryllup er en af verdens mest populære operaer - og ikke uden grund. Her kommer vi nemlig omkring alle de store følelser, og i stykket er der garanti for intriger, komik og Mozarts vidunderlige musik.

Sejl med til Oslo, og nyd en aften i hovedstadens smukke operahus. Rejsen inkluderer tre overnatninger: to om bord på Oslobåden og én i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på OperaCruise til Oslo

  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af programmet planlægger du selv 
Bemærk: Billetterne til forestillingen udleveres på afrejsedagen i terminalen.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Operaen i Oslo. Foto: VisitOslofigaros bryllUp - opera

Figaros Bryllup er baseret på Mozarts smukke musik, og i stykket kommer vi omkring alle følelser – fra forelskelse og råt begær til jalousi, sorg og tilgivelse. I Oslos Operahus kan du opleve Thaddeus Strassbergers version af Figaros Bryllup, der udføres af nogle af Norges bedste sangere.

Afrejse: 18. september 2019
Opera: 19. september 2019
Scene: Hovedscenen, Operahuset i Oslo - parkett  
Start / varighed: kl. 19.00 / 3 t. 30 min. med 1 pause

operacruise oversigt

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Blot et stenkast fra operaen ligger Thon Hotel Opera, hvor du bor, mens du er i Oslo. Hotellet ligger i gåafstand til mange af byens populære attraktioner, shoppinggader, restauranter og meget mere. Hotellets komfortable værelser har alle bruseniche eller badekar samt føntørrer og toiletartikler. Der er desuden telefon, minibar og TV med flere kanaler og film-leje.

Adresse: Dronning Eufemias gate 4, 0191 OsloDFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​